Nyheder og presse
Del
Børn og unge

Dansk Håndbold Forbund søger en fysioterapeut

Skrevet af Katrine Munch Bechgaard
11. okt 2017Kl. 14:17

Har du interesse i talentudvikling, og har du styr på arbejdet med skadesforebyggende træning, genoptræning og akutbehandling? Så er du måske DHF's nye fysioterapeut til talenttræningen i Jylland.

Arbejdet foregår ved tre talenttræningsweekender, fra torsdag kl. 17.00 til søndag kl. 16.00, og ved den årlige sommerlejr.

Ved udpegningen af den nye fysioterapeut bliver der langt vægt på, at man er interesseret i talentudvikling generelt og i arbejdet med unge pigers fysiske udvikling. Vi søger en fysioterapeut, der ud over skadesforebyggende træning, genoptræning og akut behandling, også kan bidrage sammen med det øvrige træner team omkring gymnastiktræning samt styrketræning i forbindelse med talentsamlingerne.
I arbejdet som fysioterapeut indgår også dialog med klubtrænere og klubfysioterapeuter om spillere, der har skades- eller belastningsrelaterede udfordringer.

Fysioterapeuten indgår i et team i talenttræningen, som består at to områdeledere, seks talenttrænere, to målvogtertrænere og en fysioterapeut samt den talentansvarlige.

Send din ansøgning samt CV inden fredag d. 03.11.2017 klokken 12.00 til Anette V. Pedersen på anette.pedersen@dhf.dk.

Har du spørgsmål til stillingen eller ansøgningen, kan du ringe til talentansvarlig på damesiden Flemming Dam Larsen på tlf. 20 65 80 50.  

Vælg forbund

Luk