Beach Handball
Del

Beach Handball

Sommerens sjoveste strandaktivitet

Hvad er Beach Handball?
Beach Handball er et super kreativt, sjovt og taktisk håndboldspil. Spillet, der også bliver kaldt strandhåndbold, adskiller sig på mange områder fra almindelig håndbold. Beach Handball handler knap så meget om hårde tacklinger og spilsystemer men mere om flot teknisk spil. 360 graders piruetter, flyveparader og vip til medspillere er nogle af de spektakulære kendetegn ved spillet, der foregår i sandet.

Forlæng håndboldsæsonen i det gode vejr
Går din håndboldklub på halvt blus, når den indendørs turnering slutter i foråret? Så er Beach Handball en oplagt sommeraktivitet, der holder gang i håndboldkroppen, samtidig med at spillerne kan nyde det gode vejr.

Beach Handball er en voksende sport, og alle kan nemt komme i gang uanset niveau og alder. Der findes sandbaner overalt i landet, som din klub kan leje, så smid skoene og spil med i sandkassen!

Læs mere om det officielle DM, lokale stævner, regler, anlægning af baner og meget mere her på siden og i menuen ovenfor.


Turneringer og stævner

Hvert forår og sommer afvikles der to slags Beach Handball stævner.

Det ene er Beach Handball Touren, som er det officielle mesterskab for Beach Handball i Danmark. Det er en landsdækkende tour, der afholdes i maj og juni. Touren kulminerer med det store DM-stævne for både senior og ungdom en weekend i juni. 

Den anden slags stævne er lokale stævner for alle niveauer og aldersgrupper rundt omkring i landet. Det er de lokale kredse og regioner, der står for afviklingen og tilmeldingen til stævnerne. Se en oversigt over de lokale stævner her, hvor det løbende vil blive tilføjet flere.

 

Spørgsmål og svar

Kontakt

Kristian Buhl
Kristian Buhl 61339043

Beach Handball på sociale medier

Vælg forbund

Luk