Beach handball
Del

Beach handball

Sommerens sjoveste strandaktivitet

Beach Handball er et super kreativt og meget taktisk håndboldspil. Beach Handball adskiller sig på mange områder fra almindelig håndbold, bl.a. er 360 graders piruetter, flyvende parader og vip til medspillerne nogle af de mere spektakulære kendetegn ved spillet, der foregår på en sandbane.

Beach Handball er stadig ukendt for mange, men det er en voksende sport, som kun bliver mere og mere populær både blandt unge og gamle. Beach Handball er for alle, så smid skoene og spil med i sandkassen!

Hver sommer afvikles der både landsdækkende og lokale turneringer for alle aldersgrupper.

I menuen og her på siden kan du læse mere om DM-Touren, lokale stævner, regler, anlægning af baner med mere.


Turneringer og stævner

Hver sommer afvikles den landsdækkende Beach Handball Tour for seniorer i maj og juni. Touren kulminerer med det store DM-stævne for både senior, ungdom og oldies en weekend i juni. Her deltager de 10 seniorhold for herrer og damer, der har samlet flest point på Tourens kvalifikationsstævner og dyster om DM-titlen. Som noget nyt i år kan U19 hold både tilmelde sig Beachtouren for senior og ungdomsturneringen og kvalificere sig til DM i begge rækker.

U17, U19 og Oldies kvalificerer sig til DM ved et kvalifikationsstævne i deres lokale kreds, region eller distriktsforbund.

Over hele landet bliver der også arrangeret lokale stævner for alle aldersgrupper. Det er de lokale kredse og regioner, der står for afviklingen og tilmeldingen til stævnerne.

OBS! Tilmeldingen til Beach Handball Touren 2021 åbner den 15. marts 2021, men du kan allerede nu se datoer og destinationer under fanen Corny Beach Handball Touren 2021. Tilmeldingen til lokale stævner åbner løbende i foråret 2021, så hold øje med de lokale sider eller vores side med overblik over alle lokale stævner.

Spørgsmål og svar

Kontakt

Anna Katrine Sand
Anna Katrine Sand 24843136

Beach Handball på sociale medier

Vælg forbund

Luk
ANNONCE