Håndbold og motion
Del

Håndbold og motion

Håndbold for alle

Håndbold er meget mere end 7 mod 7 og harpiks. Masser af klubber landet over tilbyder Håndboldfitness og Five-a-side Håndbold, så der er noget for enhver smag og for ethvert niveau. Se på kortet til højre hvor man kan spille, og læs mere om de enkelte spilformer herunder.

Hvis jeres klub har lyst til at starte op med Five-a-side Håndbold og Håndboldfitness er det let. Tag blot fat i jeres lokale DGI- eller DHF-konsulent, og få en gratis inspirationsaften og hjælp til opstartsforløb. Læs mere her

 


Håndboldens Dag
2. oktober 2021

Meld klubben klar til Håndboldens Dag 2021!

I 2020 slog 170 klubber dørene op for mere end 16.500 glade gæster. Vi er klar igen den 2. oktober 2021. Vil jeres klub være med til håndboldfesten, kan I læse mere og tilmelde jer her.

Prøv Five-a-side Håndbold i klubben

Five-a-side Håndbold er et fem-mod-fem spil på forkortet bane og med den nye gule bold. Spillet er udviklet til tidligere håndboldspillere, men alle kan være med. Læs mere her.

Prøv Håndboldfitness i klubben

Håndboldfitness kombinerer god motion med store smil i håndboldklubben. Læs mere her.

Håndbold tilbage på skoleskemaet

Med Five-a-side er det slut med hårde tacklinger, harpiks og den hårde bold. Det gør spillet ideelt til undervisningen. Læs mere og få inspiration til din undervisning her.

 


Kontakt en konsulent

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
   at haandbold.dk.Code.Utilities.ParseInternalLinks(String text, UrlProvider urlProvider)
   at haandbold.dk.Code.Utilities.ParseRteText(String text, UrlProvider urlProvider, Boolean cleanImages)
   at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_rte_cshtml.Execute() in D:\websites\haandbold.info\Views\Partials\grid\editors\rte.cshtml:line 6
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
   at Umbraco.Core.Profiling.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
   at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
   at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_base_cshtml.Execute() in D:\websites\haandbold.info\Views\Partials\grid\editors\base.cshtml:line 19
Anna Katrine Sand
Anna Katrine Sand 24843136

Vælg forbund

Luk
ANNONCE