Håndboldskoler
Del

Praktisk info

Her finder du praktisk information om DHF Håndboldskoler. 

Den enkelte arrangørforening bestemmer rammerne for den enkelte håndboldskole, og der kan derfor være forskelle fra arrangørforening til arrangørforening i årgange, tid og omfang.

HVEM KAN DELTAGE? 
DHF Håndboldskoler er for piger og drenge født i 2016-2005. Vær opmærksom på, at det ikke er alle arrangørforeninger, der tilbyder håndboldskole for alle årgange.

HVORNÅR? 
DHF Håndboldskoler er typisk 3-5 dage. Nogle håndboldskoler tilbyder frokost og/eller overnatning. Den typiske DHF Håndboldskole begynder kl. 9.00 og slutter kl. 15.00.

DELTAGERTØJPAKKEN
Deltagertøjpakken udleveres på håndboldskolens første dag. Hvis du har ændringer til pakken inden håndboldskolen, kan du kontakte DHF.  
Hvis tøjet er bestilt i en forkert størrelse, kan du få det byttet på håndboldskolen, såfremt størrelsen er på lager.  

FROKOST
Medmindre andet er angivet, er deltageren selv ansvarlig for frokost.

PROGRAM
Programmet for DHF Håndboldskoler er overvejende håndboldtræning krydret med sociale og legende aktiviteter. Den gode håndboldoplevelse er i fokus og træningen tager udgangspunkt i Dansk Håndbold Forbunds Aldersrelateret Træning. Aktiviteterne kan foregå indendørs såvel som udendørs.

GRUPPESAMMENSÆTNING
Håndboldskolerne er typisk delt op i håndboldårgange eks. U9, U11 og U13 mv., så deltagere er sammen med andre på deres egen alder. DHF Håndboldskoler er baseret på den gode håndboldoplevelse, og træningen foregår på en sjov og udviklende måde.

På håndboldskolen møder deltagerne nye venner. Det er Dansk Håndbold Forbunds erfaring, at børnene meget hurtigt falder til i en ny gruppe.

TRÆNERE
Det er typisk arrangørforeningens egne entusiastiske og engagerede børne- og ungdomstrænere, du møder på håndboldskolen. Dansk Håndbold Forbund sørger for, at alle trænere er bekendt med Dansk Håndbold Forbunds retningslinjer for træning beskrevet i Dansk Håndbold Forbunds Aldersrelateret Træning.

PÆDOFILI
Alle trænere på DHF Håndboldskoler er tjekket i Det Centrale Kriminalregister.

TRANSPORT
Deltagere/forældre er selv ansvarlige for transport til og fra håndboldskolen.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE