Håndboldskoler
Del

Tilmelding

Værd at vide

Tilmeldingen til DHF Håndboldskoler åbner mandag den 1. februar 2021 kl. 10.00. 
Før du bevæger dig videre til tilmelding er der et par ting, som er gode at vide. 

COVID-19
DHF Håndboldskoler følger alle de givende retningslinjer og håndboldskolerne afvikles kun, hvis det er forsvarligt. Du får selvfølgelig pengene tilbage, hvis håndboldskolen aflyses.

TILMELDING
Tilmelding og betaling foregår via DHF's onlinesystem. Det er ikke muligt at tilmelde eller betale direkte til den enkelte arrangørforening.

Alle tidligere deltagere på DHF Håndboldskoler har en profil, som kan bruges i forbindelse med tilmeldingen. Tjek om du stadig kan huske din kode her.

Tryk på billedet for at se hvor du kan tilmelde dit barn til håndboldskolen

(Vi oplever desværre, at der er problemer med tilmelding via Internet Explorer. Vi henviser derfor til anden internet browser som fx Chrome eller Safari).  

PRIS
Deltagerprisen varierer alt afhængig af, hvad den enkelte håndboldskole tilbyder af fx bespisning. 

VALG AF BOLD
Bolden er en del af deltagerpakken. Ved tilmelding til håndboldskoler i sommerperioden, vælger tilmeldingssystemet automatisk den størrelse bold, der passer til deltageren, når fødselsårgangen indtastes. Dog er det muligt at vælge en anden størrelse bold.

Se herunder, hvilken bold systemet automatisk vælger.

DELTAGERTØJPAKKEN
Ved tilmelding vælger deltager tøjstørrelse. Deltagertøjpakken består af en T-shirt, bold, drikkedunk og diplom. Derudover er det muligt at vælge tøj til målvogtere (bestående af lang T-shirt). Shorts/lange bukser tilbydes på flere håndboldskoler, det er op til den enkelte arrangørforeningen, om det er med i deltagerpakken. 
Det er muligt at vælge en dame-model i shorts fra str. XS. Damemodellen skær højere på låret end unisex-modellen, der minder om fodboldshorts. 

Projektansvarlig
Mette Borgstrøm 43262429

Vælg forbund

Luk
ANNONCE