DIF Kampagnevideo
Del

DIF Kampagnevideo

Samtykkeerklæring til DIF kampagnevideo

I forbindelse med genåbningen vil Danmarks Idrætsforbund (DIF) udrulle en kampagne, der skal engagere idrætsudøvere fra alle forbund til at komme tilbage på banen. I den forbindelse ønsker DIF og producenten Kadaver at bruge to klip fra Dansk Håndbold Forbunds dommer-kampagnefilm.

Producenten engagerer medvirkende til produktion af film for kampagnen ’Sporten Kalder` for Dansk Idrætsforbund. Medvirkende indgår i filmmateriale, som indgår i den endelige version af hovedfilmen. Filmen vil udkomme på digitalt og på sociale medier.

1. Producenten eller den, som denne måtte overdrage sine rettigheder til, har ret til at anvende diverse til Facebook og Instagram , i Danmark i et halvt år (6 måneder) fra live dato (live dato finder sted i løbet af 2021)

2. Producenten bestemmer, hvor stor en del af den medvirkendes præstation, der skal anvendes i det færdige resultat. Producenten er endvidere berettiget til før og under indspilningen at foretage ændringer, udeladelser og tilføjelser i det oprindelige brief og eller benytte præsentationen i et ubegrænset omfang.

3. Den medvirkende må ikke uden Producentens tilladelse offentliggøre forhold vedrørende kampagnen samt poste nogle billeder eller viden på sociale medier nu og i al fremtid uden producentens tilladelse. 

Producent:

Kadaver APS Wilders Plads 5 1403 KBH K Att.: Anders Toft 

  • Jeg giver tilladelse til, at DIF og Kadaver må benytte video af mig på overstående vilkår
  • Jeg giver ikke tilladelse til, at DIF og Kadaver må benytte video af mig på overstående vilkår
Tak - vi har nu modtaget dit svar på samtykkeerklæringen.

Ønsker du en kopi af samtykkererklæringen, er du velkommen til at skrive til nra@dhf.dk.

Med venlig hilsen
Nadia Ankerfelt Rasmussen
Kommunikationskonsulent i Dansk Håndbold Forbund

Vælg forbund

Luk
ANNONCE