Liga & 1. division
Del

Karantænelister

Jf. Ligareglementet, vil indberetninger af spillere og/eller officials til forbundet blive behandlet i Disciplinærinstansen for Liga og 1.division.   

Sæson 2022-23 Nr. 
07.03.2023 4
01.02.2023 3
25.01.2023 2
22.09.2022 1

Karantæneafvikling for spillere

Ligareglementets § 92

Stk. 1. Karantænen skal afvikles i den/de nærmest følgende kamp/kampe for det hold, hvor den karantæneudløsende forseelse blev begået og hvori spilleren er spilleberettiget.

Stk. 2. Skifter spilleren forening i karantænetiden, skal karantænen afvikles på den nye forenings øverst rangerende hold.

Stk. 3. Karantænen afvikles i turneringskampe og/eller kampe i Landspokalturneringens landsdækkende runder.

Stk. 4. Spilleren må ikke deltage på andre hold i karantænetiden, bortset fra repræsentative hold.

Stk. 5. Spilleren må ikke i karantænetiden virke som holdofficial for det pågældende hold, ligesom denne heller ikke på anden måde må have kontakt med holdet fra kampens igangsætningsfløjt til kampens slutsignal.

Stk. 6. En spiller, der er idømt karantæne på tre eller flere spilledage, må i karantænetiden ikke anvendes som spiller, holdofficial, dommerbordsofficial eller dommer i nogen kamp, uanset for hvilken forseelse karantænen er erhvervet.

Stk. 7. Overtrædelse af stk. 4, 5 og 6 medfører mindst en spilledags karantæne.

Stk. 8. En karantæne kan aldrig benyttes til frigørende oversidning for deltagelse på lavere rangerende hold.

 

Karantæneafvikling for holdofficials samt øvrige officials fra klubben

Ligareglementets § 93

Stk. 1. Karantæne skal afvikles i den/de nærmest følgende kamp/kampe på det hold, hvor den karantæneudløsende forseelse er begået.

Stk. 2. Karantæne afvikles i turneringskampe eller Landspokalturneringskampe for de landsdækkende runder.

Stk. 3. En karantæneramt official må i karantænetiden ikke virke som spiller for det pågældende hold, ligesom denne heller ikke på anden måde må have kontakt med holdet fra kampens igangsætning til kampens slutsignal.

Stk. 4. En official, der er idømt karantæne på tre eller flere spilledage, må i karantænetiden hverken anvendes som spiller, holdofficiel, dommerbordsofficial eller dommer i nogen kamp, uanset for hvilken forseelse og i hvilken funktion karantænen er erhvervet.

Stk. 5. Anvendelse af ulovlig official på samme hold under samme turnering kan i gentagelsestilfælde medføre udelukkelse af holdet fra turneringen.

Stk. 6. Hvis en karantæne er kombineret med en bøde, kan karantænen blive forlænget indtil bøden er betalt.

 

 Vælg forbund

Luk