Om FHF
Del

Alle håndboldaktiviteter suspenderes

11. mar 2020Kl. 22:56

Håndbolden suspenderes i resten af marts måned

Alt håndbold i FHF suspenderes

Kære alle

I forbindelse med de skærpende anbefalinger der er kommet fra myndighederne, har Forretningsudvalget besluttet, at alle aktiviteter i Fynsk Håndbold suspenderes i resten af marts måned.

Forretningsudvalget mener at det er vigtigt, at vi alle efterlever de retningslinjer og anbefalinger myndighederne har meldt ud, også selv om det indebærer aflysninger af vores aktiviteter. Helbredsaspektet er rigtig vigtigt, hvilket får Fyns Håndbold Forbund til at suspendere alle aktiviteter i resten af marts måned.

Desuden er beslutningen også taget for at sikre, at alle de frivillige foreningsledere ikke står med ansvaret for afviklingen af vores kampe og stævner.

Den resterende del af den løbende turnering er dermed også suspenderet og aflyst. Den stilling der i dag er i rækkerne, vil være gældende som slutstillinger i alle rækker, inkl. de lukkede rækker mht. op- og nedrykning.

Kampe i 2. div. og 3. division. senior, samt ungdomsdivisioner og ligaer er ligeledes aflyst. Her vil det ligeledes være gældende, at de hold der ligger til direkte op- eller nedrykning rykker op eller ned. Op- og nedrykningsspil vil ikke blive afviklet for denne sæson. Dette vil også være gældende for de hold, der lå til opspil fra fynsserien til 3. div., disse kampe vil ikke blive afviklet, og holdene vil blive i Fynsserien i næste sæson.
DM for U-17 og U-19 er ligeledes aflyst. Se mere information her (tilføjet 13/3)

Det anbefales at man ikke spiller træningskampe i marts måned, afvikles træningskampe vil FHF ikke have mulighed for at sætte dommere på. Træningskampe og stævner i april måned, vil indtil videre blive afviklet og dommere påsat, men vi vil følge myndighedernes udmeldingerne løbende i forhold til dette.

Børnestævner er ligeledes aflyst, og medaljer som skulle være uddelt, vil i stedet blive sendt til foreningernes postadresser i løbet af marts måned.

Afslutningen for udviklingscentre i Vissenbjerg Kultur og Idrætscenter den 21. marts er ligeledes aflyst, og der vil komme nærmere information herom til de foreninger, der har deltagende spillere.

Alle kurser og møder, interne i bestyrelse og udvalg, vil ligeledes blive aflyst.

Finaler i Ullerslev Budcentral Pokalturneringen er ligeledes suspenderet. Dog vil vi afvente hvad myndighedernes anbefalinger er primo april, hvorefter det afgøres om kampene forsøges afviklet i maj og juni måned, eller om de aflyses.

Ullerslev Budcentral Beach Handball stævner, vil blive afviklet som planlagt, hvilket også vil sige at invitation og tilmeldingsprocedure vil forløbe som meldt ud. Her vil FHF også følge myndighedernes anbefalinger på det pågældende tidspunkt i maj måned.

Hent skrivelsen i PDF fil

Se fælles pressemeddelelse fra DHF, HRØ, JHF og FHF

Vælg forbund

Luk
ANNONCE