Om FHF
Del

Sommerhilsen fra FHFs formand

22. jun 2022Kl. 08:06

God sommerferie til alle jer frivillige og aktive i FHF

En velfortjent sommerferie står for døren for rigtig mange af jer frivillige der hver dag knokler for at sikre kvalitet i den håndboldoplevelse som vi alle brænder for Tak til dommere, ledere, trænere, spillere og alle øvrige. Uden jer, var der ikke noget håndbold.

Som ny formand for FHF har det hidtil været en fornøjelse at møde mange nye ansigter der som jeg brænder for foreningslivet og håndbolden. Det potentiale som vi alle indeholder til sammen, gør en forskel. Vi skal huske, at vi alle kæmper for den samme sag, blot med forskellige perspektiver.

Et ungdomshold mere i hver forening, vil styrke håndbolden.

En af de største udfordringer som er opstået som senfølge af Coronaen er medlemstallene.

I FHF har vi mærket en samlet nedgang på ca. 6 %.

Hos jer foreninger har Coronaen dog ramt forskelligt og heldigvis er der også foreninger der er kommet styrket ud af de senere års nedlukning.

Hvad kan vi gøre lokalt i vores egen forening for at bidrage til at få medlemstallet til igen at knække positivt?

 Min bøn til alle er, at I har mest mulig fokus på at etablere 1 ekstra hold i den kommende sæson end i den forgangene sæson. 1 ekstra hold.

Herved vil vi til sammen bidrage til at flytte medlemstallet i den positive retning. Herved kan vi lokalt flytte vores eget medlemstal i den rette retning. Når vi lokalt har ekstra fokus på at få de hold der mangler en eller tre spillere til at lykkes, eller de hold hvor vi mangler en træner til at lykkes, så stiger muligheden for at vi kan vende medlemskurven til igen at gå i den rette retning. Før Coronaen var medlemskurven på rette spor, så det kan også lykkes igen.

2 danske mesterskaber til Fyn

Det har været en fornøjelse af følge den intense afslutning i såvel kvinde- og herrehåndbolden. Fantastisk at det er lykkes HC Odense og GOG at sikre mesterskaberne. På Fyn har vi lov til at være stolte over, at to af verdens bedste klubhold er gode ambassadører for håndbolden nationalt og internationalt. Og ikke mindst, stolte over at de kommer fra Fyn.

Kunne vi på nogen måde ønske en bedre afslutning på en speciel sæson, som fortsat har været præget af Corona?

Tak til medarbejdere i FHF/DHF

Til sidst skal der lyde en tak til medarbejdere/bestyrelser i FHF og DHF for en enestående indsats gennem denne sæson. Det er en svær opgave som I forvalter. Bliv ved med at finde engagementet og sulten efter at ville gøre en forskel for vores medlemmer rundt om i landet.

Tak til Mulle, som efter mange år stopper hos FHF og DHF.

Jeg ser frem til gode samarbejder i den kommende sæson.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE