Regler & Love
Del

U-15

U-15 1. Division – OBS Endnu ikke fastlagt da der kan ske ændringer ifm. med indgåelse af fælles række med HRØ i 2. halvsæson
Der er fri tilmelding og der oprettes puljer med enkelt eller dobbeltturnering afhængigt af antal tilmeldte hold. Tilmelding forudsætter fremsendes af spillerliste ved tilmelding samt deltagelse i mindst 1 Niveaustævne.

Ved ombrydning indgår øverste placerede hold i U-15 1. Division A samt nederste placerede hold i U-15 2. Division eller A-række (TU afgørelse). Såfremt at der i 1. halvsæson kun er 1 pulje i U-15 1. Division og de 6 øverste alene udgør U-15 1. division A i 2. halvsæson medtages halvdelen af pointene til 2. halvsæson. I tilfælde af ulige antal points rundes ned. Holdets målscore nulstilles.


A-rækker
Der oprettes en A-række med puljer på indtil 10 hold, der spiller en enkeltturnering i 1. halvsæson.
De bedste A-hold (TU’s afgørelse) rykker op i 2. Division.

Øvrige A-hold indgår i nye A- eller B-rækker med puljer på indtil 10 hold, der spiller en enkeltturnering i 2. halvsæson.


B-rækker
Der oprettes en B-række med puljer på indtil 10 hold, der spiller en enkeltturnering i 1. halvsæson.
Her indgår B-holdene i forbindelse med ombrydningen i nye A, B eller C-rækker med puljer på indtil 10 hold, der spiller en enkeltturnering i 2. halvsæson.  


C-rækker
Der oprettes en C-række med puljer på indtil 10 hold, der spiller en enkeltturnering i 1. halvsæson.
Her indgår C-holdene i forbindelse med ombrydningen i nye B- eller C-rækker med puljer på indtil 10 hold, der spiller en enkeltturnering i 2. halvsæson. 

Spilletid:

2 x 25 minutter med 5 minutters pause.  

 Generelt:

  • Der spilles om Fynsmesterskabet i U-15 1. division, 2. division, A og B – rækkerne.
  • Det er Turneringsudvalget, der ud fra sportslige hensyn, fastlægger de nærmere regler for ombrydning til og størrelse af nye 1. - 2. divisioner, A-, B- og C-puljer.

 FHF Repræsentantskabsmøde 2021

Vælg forbund

Luk
ANNONCE