Info til foreninger
Del

Ny persondatalov 25. maj 2018

Kære foreningsleder

Den 25. maj 2018 træder den nye Persondatalov i kraft. Det er vi faktisk ret sikre på, du er klar over. Alene den megen fokus i medierne gør, at du nok har noteret dig den nye lov. Du er måske lidt mere usikker på, hvad det betyder for dig og foreningen. Den usikkerhed kan vi godt følge dig i.

Derfor vil vi gerne i form af nogle vejledninger give dig muligheden for at sætte dig nærmere ind i det, du – og dermed foreningen – skal være opmærksom på.

Du kan finde følgende vejledninger:

  1. ”Håndtering af Personoplysninger – sådan kommer din klub i gang”. Udarbejdet for Dansk Håndbold Forbund - En mini-guide.
    Se og download pdf nederst på siden.

  2. ”Vejledning til Idrætsforeninger om behandling af personoplysninger”. Udarbejdet af DIF og DGI. En vejledning, hvor der også er et par sider med eksempler sidst i vejledningen.
    Læs mere og download vejledning her.

 

I forhold til medlemsoplysninger i HåndOffice, så kommer der en nærmere vejledning fra DHF. Du kan dog allerede nu gå din oversigt over hverv i foreningen igennem. Hvis der er personer, der står anført med et hverv, som ikke længere har dette hverv, så skal dette rettes til.

 

På vegne af

Fyns Håndbold Forbund

       Brian Nielsen

Håndbold Region Øst

Per Jensen

Jydsk Håndbold Forbund

Bettina F. Knudsen

Vælg forbund

Luk