Om HRØ
Del
Børn og unge
Bredde

Formandens jule- og nytårshilsen

23. dec 2020Kl. 16:36

Ved udgangen af 2020 har HRØ's formand, Troels Hansen, sendt en jule- og nytårshilsen til frivillige, trænere, spillere, dommere, udvikler, vejledere, dommeraspiranter, HRØ's bestyrelse og udvalg samt ansatte ved HRØ. Læs hans hilsen her.

Formandens jule- og nytårshilsen 2020

Kære håndboldven.

For et år siden så vi alle frem til et nyt og fremgangsrigt år. Vi kunne fornemme håndbolden var i fremgang i forhold til medlemstallet. Det skulle blive et OL-år, hvor dansk håndbold igen havde store muligheder for at imponere. Og det ville være med til at kaste endnu flere roser af til det store frivillige arbejde, der lægges hver evige eneste dag og mange aftener ude i de mange foreninger.

Vi så også frem til endnu et år, hvor der kunne komme ekstra fart på Beach-håndbolden. Vækst gennem flere år gav mod på nye satsninger med udbredelse af Beach-håndbolden til flere strande øst for Storebælt.

Næsten et år senere kan vi på disse områder snarere se tilbage på et ”annus horribilis”. Og ja, det har været alt det, der ikke lykkedes. Det der blev stoppet. Og det, der måtte ændres igen og igen, der har fyldt meget.

Men jeg vil stadig tillade mig at tage ja-hatten på i denne julehilsen. For året har også vist en utrolig stor grad af omstillingsparathed hos hver enkelt af jer. Fra et forår, hvor den afbrudte turnering mest blev opfattet som en overreaktion, og så her til sidst i december, hvor vi igen må se Danmark lukket ned. Nu mødes de nye muligheder for bl.a. turneringsafvikling med forståelse, gode input, mange eftertilmeldte hold, ja, faktisk næsten 100 eftertilmeldte hold. Tak for det.

Seniorhåndholden er hårdt ramt. Vi ved, at det også trækker medlemmer i denne kategori ud af foreningerne. Der er dog stadig muligheder for at bruge håndbolden til at fastholde medlemmerne – trods forsamlingsbegrænsningen på 10 personer. Jeg vil her gerne rette blikket mod 5-a-side-håndbold. Det kan give muligheden for at fastholde også seniorspilleren.

Vi går nu frem mod de sidste vintermåneder. Jeg håber, det også bliver de sidste måneder, frem mod et lyst og godt håndboldår, hvor vaccinationer stille og roligt får alle tilbage på håndboldbanen.

Jeg vil gerne takke dig for din indsats i året, der er gået. Et meget specielt år, hvor vi har kørt mere i rutsjebane end spillet håndbold. Lad 2021 være året, hvor vi viser at håndbolden kan glæde og begejstre i en tid, hvor ”du-ved-nok-hvad” har fyldt og fylder meget.

Glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår til dig og familien

Med julehilsen fra
Håndbold Region Øst

Troels Hansen
Formand

Vælg forbund

Luk
ANNONCE