Om HRØ
Del
Børn og unge
Uddannelse
Bredde
Dommer

Ledig stilling i administrationen ved HRØ

Skrevet af Administrationschef Per Jensen
21. aug 2018Kl. 14:04

Dommerpåsætter

 

Ved Håndbold Region Øst er en stilling som dommerpåsætter ledig til besættelse snarest. Stillingen, der er på gennemsnitlig 32 timer ugentlig, er placeret ved regionens administration i Idrættens Hus i Brøndby.

Stillingen som dommerpåsætter bestrides i et samarbejde med en anden medarbejder, således der er mulighed for at skabe robusthed i regionens administrative arbejdsrutiner. Der er i alt 7 ansatte ved Håndbold Region Øst.

Dommerpåsætteren løser følgende opgaver:

  • Sekretær for Dommerudvalget
  • Påsætning af dommere til kampe i regi af Håndbold Region Øst
  • Påsætning af dommerudviklere til kampe i regi af Håndbold Region Øst
  • I øvrigt medvirke ved løsning af opgaver i administrationen ved Håndbold Region Øst.

Arbejdstiden skal være placeret så kontorets telefontider altid er betjent. Resten af arbejdstiden kan placeres efter aftale. Der må påregnes en del arbejde placeret uden for normal arbejdstid. På grund af sæsonbestemt merarbejde med påsætning af dommere, afvikles merarbejdet for en stor dels vedkommende fredage i maj og juni, ligesom kontoret er lukket i juli, hvor ferie og merarbejde også afvikles.

Der er ikke tilknyttet hjemmearbejdsplads til stillingen.

Stillingen ønskes - som skrevet - besat snarest.

Løn forhandles med udgangspunkt i arbejdstidens længde og den rette ansøgers profil. Der er tilknyttet pensionsordning (5,5%/11%) til stillingen. Der er ikke formelle krav til uddannelse, men der vil ved besættelse af stillingen blive lagt vægt på kendskab til det frivillige Foreningsdanmark, ligesom flair for brug af IT-løsninger vil blive prioriteret.

Ansøgning med relevante bilag bedes fremsendt via mail til Administrationschef Per Jensen, pj.hro@dhf.dk, så den er i hænde senest søndag den 2. september 2018, kl. 18.00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 36 og uge 37.

 

 

_____________________________________________________________________________________________

Håndbold Region Øst er paraplyorganisation for håndboldforeningen øst for Storebælt tilknyttet Dansk Håndbold Forbund. Håndbold Region Øst – HRØ – planlægger og gennemfører ca. 30.000 kampe årligt i alle aldersgrupper. Der ud over forestår HRØ uddannelse af trænere, talentarbejde og mange andre opgaver alene og i samarbejde med sine medlemsforeninger. HRØ har kontorfællesskab med Dansk Håndbold Forbund i Idrættens Hus i Brøndby.

Vælg forbund

Luk