Om HRØ
Del
Børn og unge
Bredde

Ombrydning, rækkeinddeling, arbejdsturneringsplan

09. dec 2020Kl. 12:40

Kært barn har mange navne. Vi er nu klar med oversigt over rækkeinddeling efter ombrydningen. Vi er også klar med tidslinjen for arbejdet med arbejdsturneringsplanen. Læs mere i denne nyhed.

Bemærk:

Nedenstående gælder kun børn og ungdom, da vi pt. ikke arbejder med seniorturneringen, før det bliver tilladt at spille turneringskampe for senior igen. Når det bliver muligt at spille turneringskampe igen for senior, vil der blive en planlægningsperiode til at få lagt kampe for både senior og ungdom igen for en planlægningsperiode, som vil blive meldt ud hurtigst muligt.


Børne- og ungdomshold:

HRØ håber at det fra den 3. januar 2021 igen bliver muligt at spille for ungdomshold, så træning i første omgang kan starte op, og der kan spilles turneringskampe igen fra weekenden den 16. – 17. januar 2021.

Det betyder, at vi kan allerede nu kan afmelde halbestilling i weekenderne den 2. – 3. januar og 9. – 10. januar 2021, hvor der ikke er seniorkampe for Liga og 1. division.

Det er vigtigt af alle foreninger gennemgår listen med rækkeopdeling. Fokus på, om hold er i de ønskede rækker, og forventer foreningen af have de hold til 2. halvdel, som er noteret.

Det er muligt at se oversigt over følgende ved at klikke på det enkelte link:

Oversigt over rækkeinddelinger til 2. halvdel - klik her
Bemærk til denne oversigt:

  • At det er uden holdene fra FHF, idet FHF først afslutter deres turnering søndag den 13. december 2020. 
  • For U-9 og U-10 er holdene fordelt i 3 forskellige rækker. Hold kan være flyttet fra A til B, fra B til C og omvendt.
  • Holdnumre på de forskellige hold er endnu ikke opdateret. Det er forholdsvis de nye hold som ikke er opdateret med korrekte holdnumre. 
  • Foreningerne bør ved deres vurdering, om de er indsat i den korrekte række medtage hensyn til afstand til modstanderne.


Oversigt over stillinger pr. 9. december - klik her

Oversigt over modtagne ønsker - klik her

Ønsker om ændringer af rækkeombytning skal fremsendes senest den 13. december 2020 via denne mail, og behandling af indkomne ønsker vil løbende blive behandlet.

Opdateret liste over rækkeopdeling vil blive fremsendt mandag den 14. december 2020 til postmodtager.

Puljeinddelinger vil komme på håndboldinfo og fremsendes ligeledes til postmodtager senest onsdag den 16. december 2020 kl. 19.00, og det foreløbige kampprogram vil kunne ses på håndboldinfo.

Link til kampprogram: https://www.dhf.dk/raekker/

Indsigelser mod puljeinddelinger og det foreløbige kampprogram skal meddeles senest fredag den 18. december 2020 kl. 09.00, således der ikke skal ske yderligere række- og puljebytninger, samt nøgleflytninger som styre fordeling af hjemme- og udekampe, når der senest fredag den 18. december 2020 kl. 18.00, åbner for planlægning for ungdomskampe til 2. halvdel.

Planlægningsperiode efter ombrydning:
Planlægningsperioden er fra fredag den 18. december 2020 kl. 18.00 til mandag den 21. december 2020, hvorefter der er gratis flytninger af kampe til søndag den 27. december 2020 med modstanderaccept.

I er meget velkommen til at kontakte HRØ´s kontor, såfremt der er tvivl om 2. halvdel af turneringen. Bemærk dog tidspunkt for julelukning af kontoret.

Turneringen er endelig via haandboldinfo tirsdag den 29. december 2020, kl. 18.00.

Kontoret holder lukket fra den 22. december 2020 til og med den 3. januar 2021, dog vil mails vedr. dette emne til Søren Petersen - sp.hro@dhf.dk - løbende blive behandlet, da turneringsplanlægningen først er færdig den 29. december 2020 kl. 18.00.

Med venlig hilsen

Håndbold Region Øst

Vælg forbund

Luk
ANNONCE