Om HRØ
Del
Børn og unge
Uddannelse
Bredde

Tillykke med valget.....

23. jun 2020Kl. 10:16

HRØ afviklede mandag den 22. juni 2020 sit Covid-19-ramte repræsentantskabsmøde. Her er lidt fra aftenens møde....

Vi kiggede tilbage på 2019 - men kan ikke negligere Covid-19 og påvirkningen i 2020.

Formand Troels Hansen bød foreninger, hædersgæster, udvalgsmedlemmer, bestyrelse og gæster fra Dansk Håndbold Forbund velkommen til et repræsentantskabsmøde, der har været udskud 2 gange for at finde sin endelige dato. Formanden kunne i sin skriftlige beretning holde fokus på foreningsåret 2019, men det ville være umuligt at komme med de mundtlige bemærkninger på repræsentantskabsmødet uden også at forholde sig til effekten af Covid-19. Selve mødet var også arrangeret så der kunne sprittes af og holdes afstand, ligesom foreningerne var blevet anmodet om i muligt omfang kun at deltage med en repræsentant. Ialt var 48 stemmer repræsenteret på mødet.

Der kommer senere et referat fra mødet, men allerede nu kan resultaterne af de valg, der fandt sted, offentliggøres. 

Som formand for Håndbold Region Øst blev Troels Hansen genvalgt.

Som formand for Børneudvalget blev Randi Alban nyvalgt. Randi har sin håndboldhverdag i HSG.

Som formand for Ungeudvalget blev Gitte Dahl nyvalgt. Gitte kommer fra posten som formand for Uddannelsesudvalget.

Som formand for Uddannelsesudvalget blev Torben Schou Malmros nyvalgt. Torben har også en plads i vores Arrangements- og IT-udvalg. Torben har også en lang historik som aktiv i det hedengangne AG Håndbold og er aktiv i forbindelse med landskampene. Der ud over har Torben et langt liv i undervisningsverdenen at trække på.

Som formand for Turneringsudvalget blev Susanne Brink Rudbeck nyvalgt. Susanne kommer fra posten som formand for Ungeudvalget.

Som formand for Ordens- og Amatørudvalget blev Ove Nielsen genvalgt

Som medlem af Ordens- og Amatørudvalget blev Bo Brink-Pedersen genvalgt og

Som regionens fanebærer blev Jens Peter Andersen genvalgt. 

Der ud over modtog en række foreninger hæder:

Som årets Børnehåndboldforening blev Aakirkeby IF kåret.

Som årets Ungehåndboldforening blev BK Ydun kåret.

Som Årets Seniorhåndboldforening blev KFUM København kåret og

Som Årets Håndboldforening ved HRØ blev TMS Ringsted Kåret. Samtidigt bliver TMS Ringsted også indstillet til DHF som HRØ's bud på Årets Håndboldforening.

Endelig blev der også uddelt sølvnåle til to glade modtagere:

Jan Spange-Sørensen modtog en sølvnål for sit store og lange arbejde med dommerområdet. Det er som både aktiv dommer og udvikler og gennem en årrække også som medlem af og som formand for Dommerudvalget.

Lars Hagenau  modtog en sølvnål for sit store og lange arbejde med dommerområdet. Også Lars er aktiv som dommer, ligesom han har brugt tid i dommerudvalget ved Sjællands Håndbold Forbund. Lige nu er Lars primus motor i rekruttering og uddannelse af dommeraspiranter. Et arbejde, der på det seneste har kastet næsten 40 nye dommere af sig.

Et stort tillykke til alle med valg, priser og hæderstegn.

Næste års repræsentantskabsmøde blev vedtaget til afholdelse mandag den 10. maj 2021, kl. 18.00 i Idrættens Hus, Brøndby. 

Vælg forbund

Luk