Om JHF Kreds 3
Del

Retningslinjer for afbud til kampe

Retningslinjer for afbud mv. til kampe for dommere i Kreds 3

Forhåndsafbud:

For at undgå dobbelt arbejde, så er det meget vigtigt, at I løbende får alle afbud ind i HåndOffice, så snart I ved, at I ikke står til rådighed. Husk fødselsdage (børn, ægtefælle/kæreste mv.), bryllupsdage, arbejde, kurser, møder, ferier, andre arrangementer mv.

Afbud bør som minimum være lagt ind mindst 6 uger frem. Meget gerne længere frem. Desuden bedes afbud, der kommer til løbende, også lagt ind, så det er muligt at se, om I evt. kan tage afbudskampe, Cup kampe, flyttede kampe, træningskampe mv., da de ofte kommer med kort varsel. Desuden vil dommervagten også kunne se, om I er tilgængelige eller ej ved akut afbud.

Dommervagtordning:

Der vil være en dommervagtordning i alle weekender, mens turneringen kører samt ved større stævner i julen samt påsken. Dommervagten vil som udgangspunkt i sæsonen kunne modtage akut afbud pga. pludselig opstået sygdom eller lignende lørdag og søndag mellem kl. 9.00 og 9.30, men husk at det kun er til akutte afbud.

Ved afbud uden for disse tidsrum er I selv ansvarlige for at give hjemmeholdet samt en evt. makker besked om, at I ikke møder op.

Det er også en mulighed, at I som en sidste nødløsning selv får en anden dommer til at dømme kampen, og så hurtigst muligt sender en mail til kreds3@dhf.dk om, hvem der har dømt i stedet for Jer. Desuden skal det fremgå, hvorfor man har været nød til at sende afbud efter, dommertelefonvagtordningen er lukket igen.  

Er man blevet syg eller skadet allerede dagen før, så send straks en mail til dommervagten, så dommervagten kan se på re-påsætningen så tidligt som muligt.

Afbud på hverdage:

Akut afbud på hverdage skal også laves mellem kl. 09.00 og 09.30 på telefon 9747 3165 eller pr. mail kreds3@dhf.dk Mail bedes sendt så tidligt som muligt.

Øvrige afbud skal hurtigst muligt sendes til kreds3@dhf.dk

Hvis I mod forventning ikke er mødt op til en eller flere kampe, så skal I hurtigst muligt sende en mail til kreds3@dhf.dk med besked på, hvilken/hvilke kampe I ikke er mødt op til, så I kan blive taget af kampene igen. Det samme skal I gøre, hvis et af holdene ikke møder op.

Gør det desuden til en vane lige at tjekke Jeres påsætning i HåndOffice en ekstra gang, inden I tager ud til en kamp, så I hele tiden har tjek på, hvor og hvornår I skal dømme.

Hvis der er spørgsmål eller andet, så kan kredskontoret også kontaktes pr. telefon eller mail i hverdagene i kontorets åbningstid.

Vælg forbund

Luk