Om JHF Kreds 3
Del
Helle Holbøll modtager prisen som årets JHF'er af kredsformand Per Skovgaard
Bredde

Helle Holbøll fra Videbæk valgt som årets JHF'er på JHF's repræsentantskabsmøde d. 7. maj 2022

09. maj 2022Kl. 12:08

Helle Holbøll fra Videbæk meget velfortjent valgt som årets JHF'er

I motiveringen af årets JHF'er fremgik følgende: 

For ikke så længe siden, helt bestemt den 19. marts 2022 var ca. 300 ledere, trænere og håndboldpolitikere samlet i Vildbjerg til ”Videnskonference” hvor vi hørte om projektet ”Rigtig sjov håndbold” - et vidensgrundlag der skal hjælpe os til at fastholde og skaffe medlemmer ude i foreningerne.

Årets JHF var naturligvis med til denne dag……

I materialet kan man bl.a. læse at ledere er rollemodeller og skal de skal fungere som stærke kulturbærere.

Foreningen skal have overordnede værdier, som ledere, trænere og forældre skal handle på, både på og udenfor banen.

I den klub som Årets JHFér kommer fra, kan man bl.a. på hjemmesiden læse at nogle af deres værdier er:  Kammeratskab, sammenhold, ansvar og engagement.

Alt sammen noget Årets JHF’er i høj grad selv lever op til

Årets JHF’er har siden 2001 været en del af ledelsen i den lokale klub.

Årets JHF’er står for kamppåsætning, kampflytninger, får styr på træningstiderne og er stævneleder i den daglige drift af foreningen.

Foreningen ”knækkede kurven” i midten af 2010’erne og fordoblede sit medlemstal fra 80-160, blandt andet ved at brande sig hårdt på, at det at ”Få en på opleveren med Videbæk-Fiskbæk KFUM” også handlede om det sociale uden for banen. Her er Årets JHF’er dybt involveret, når det motto skal føres ud i livet. Årets JHF’er involverer sig som tovholder for de sociale arrangementer der afholdes i foreningen. Skøjtetur, sommerhusture, ”en nat i hallen” og ”håndbolddagen”, hvor de lokale skoler kommer på besøg i hallen. Her har traditionen været, at tidligere medlemmer tager en dag ud af kalenderen og hjælper. Et bevis på, at foreningen Videbæk-Fiskbæk KFUM sætter spor – Spor, Årets JHF’er i den grad har været med til at sætte.

Selv ikke under de mange restriktioner hørte man noget negativt fra Helle (som hun hedder). Hendes melding til bl.a. konsulenten og kontoret var ”Det var kun dejligt, at vi trods alt kunne komme ud og spille noget håndbold” – Også selv om det krævede ekstra arbejde ved hjemmestævner, og masser af kampflytninger pga. coronaafbud. Selv om der kan være tryk på i perioder, gør Helle ikke noget af pligt.

”Det er en fed fornemmelse at gøre noget for andre. Se børn glæde over at udvikle sig, lære nyt og blive en del af et fællesskab. Både på og uden for banen” Sådan har Helle i et interview udtalt i den lokale presse. Det skinner igennem, når man snakker med Helle, at hun mener det helt ind til benet. 

Helle er en meget afholdt foreningsleder, ikke blot i den lokale forening, men i lige så høj grad blandt kollegaerne i de andre foreninger. For Helle deltager altid i netværksmøder, foreningsmøder og andre arrangementer. Altid med en konstruktiv tilgang til tingene, og aldrig bleg for at dele ud af sine gode ideer, så andre foreninger nemmere kan komme i gang med at afvikle gode arrangementer for deres medlemmer. God gammeldags erfaringsudveksling.

Helle vil nemlig ikke kun sin egen lokale forening. Helle vil håndbolden, og derfor er hun meget opmærksom på at få så mange med som muligt, når der eksempelvis er netværksmøder. Faktisk så meget, at den lokale Kultur- og Fritidsudvalgsformand fra kommunen blev inviteret med til føromtalte videnskonference, for som Helle sagde ” han skal da se, hvor dejlige værdier vi står for i håndbolden, og hvor vi er på vej hen”.

I tidligere nævnte interview udtalte Helle også; ”Jeg behøver ikke personlig belønning for at føle mig godt tilpas. Andres glæde giver mig noget”.

Så, Helle…Den jyske bestyrelse mener om nogen, at du fortjener en anerkendelse og belønning for dit lange og gode arbejde for håndbolden i Videbæk-Fiskbæk KFUM og dit gode kollegaskab med andre ledere rundt i det jyske. 

Stort tillykke til Helle med den meget velfortjente hæder

Vælg forbund

Luk
ANNONCE