Om JHF Kreds 3
Del
Børn og unge
Uddannelse
Bredde

Jydsk Håndbold Forbund samt Kreds 3 sender medarbejdere hjem

03. apr 2020Kl. 15:13

En enig bestyrelse for Jydsk Håndbold Forbund besluttede på bestyrelsesmødet den 2. april at sende hovedparten af de ansatte hjem i JHF samt kredsene. Hjemsendelsen gælder som udgangspunkt til og med 8. juni 2020, hvilket betyder, at Kreds 3’s kontor vil være lukket frem til medarbejderne igen er tilbage på kontoret.

Da coronavirussen satte en brat stopper for turneringen før tid, betød det, at der gradvist ikke længere var opgaver nok at varetage for medarbejderne i Jydsk Håndbold Forbund og kredsene. Derfor besluttede bestyrelsen torsdag at sende langt hovedparten af medarbejderne i administrationerne i Jylland hjem uden at skulle arbejde.

Kent Nicolajsen, der er formand for Jydsk Håndbold Forbund, siger: ”Vores medarbejdere og deres familiers helbred er meget vigtigt for os. Vi er klar over, det er en stor beslutning at sende alle hjem, men med beslutningen stiller vi også en jobsikkerhed, da alle de berørte medarbejder i perioden, med støtte fra regeringens hjælpepakke, vil få udbetalt fuld løn. De kan alle returnere til deres stilling, når situationen omkring coronavirus har ændres sig til det bedre.”

Jydsk Håndbold Forbund har etableret en vagtordning, sådan at alle foreninger fortsat kan komme i kontakt med forbundet og få svar på eventuelle spørgsmål indtil alle forhåbentlig snart er retur igen.

Jydsk Håndbold Forbunds formand slutter med en stor tak til foreningerne: ”Det blev jo ikke lige den sæsonafslutning, vi havde håbet på. Det er vi alle frygteligt kede af, men jeg vil alligevel sige alle i foreningerne en kæmpe tak for den store indsats, I og alle de frivillige yder for håndbolden i Danmark. Vi ses forhåbentlig inden længe. Pas godt på jer selv og hinanden indtil da”, udtaler Kent Nicolajsen.

I nødstilfælde kan nedenstående fra Kreds 3 kontaktes:               

Konsulent Andreas Kronborg tlf. 6022 6170 mail akr@dhf.dk

Formand Per Skovgaard tlf. 2144 6606 mail per.skovgaard@altiboxmail.dk

Desuden henviser vi til, at man også i nødstilfælde kan kontakte udvalgsformændene på de enkelte fagområder, hvis der skulle være spørgsmål af faglig karakter.

Se kontaktoplysninger på vores hjemmeside:

https://www.haandbold.dk/forbund/jhf-kreds-3/om-jhf-kreds-3/bestyrelse-og-udvalg-kreds-3/

På vegne af JHF Kreds 3's bestyrelse

Per Skovgaard

Kredsformand Kreds 3

Vælg forbund

Luk