Om JHF Kreds 5
Del

Kontorpraktikant

JHF Kreds 5 søger en praktikant med interesse for håndbold og som kan holde mange bolde i luften ...

Som praktikant hos JHF Kreds 5, bliver du en aktiv del af teamet der til dagligt løser opgaver indenfor turnering, stævner, uddannelse, dommere, talentudvikling, børnestævner, beach håndbold m.fl.

Vores udgangspunkt er Kredskontoret i Aarhus Arena i Aarhus, men vores arbejde handler primært om den daglige dialog vores mange for håndboldforeninger og at yder et højt serviceniveau til de mange frivillige ledere og trænere.

En stor del at dit arbejde vil tage udgangspunkt i foreningsudvikling af håndboldforeningerne i østjylland. Nogle indsatser er lokalt forankret mens andre er nationale indsatsområder og foregår i samarbejde med DHF.

Om dig
Vi forventer, at du har interesse for håndbold eventuelt i kombination med en håndboldfaglig viden. Du har de basale kompetencer til at føle dig hjemmevant på et kontor. Du har et godt kendskab til MS Office 365 og kan arbejde med programpakken på brugerniveau, samt er fortrolig med IT-programmer og kommunikation.

Du vil indgå i teamet sammen med det øvrige personale inklusiv vores foreningskonsulenter, samt de øvrige brugere af Kredskontoret, samt JHF Kreds 5 politikere, trænere m.fl.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et innovativt arbejdsmiljø med passionerede medarbejdere. Du får mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer i et samarbejde, hvor du kan byde ind med egne idéer. Omgangsformen er afslappet og uformel, samtidig med vi er ambitiøse på håndboldens vegne.

Praktikken er ulønnet og timetallet aftales under hensyn til reglerne på det enkelte studie. Udgangspunktet for praktikforløbet 37 timer om ugen med mulighed for en fleksibel arbejdsdag.

Om JHF Kreds 5
Jydsk Håndbold Forbund Kreds 5 har kontor i Idrættens Hus Vest, Stadionallé 70, 8000 Aarhus C. 
Helt præcist ligger kontoret på 2. sal i Aarhus Arena, hvor vi også deler kontorfællesskab med DHF (Dansk Håndbold Forbund).

JHF Kreds 5 repræsenterer i alt 47 foreninger med flere end 8.400 medlemmer. JHF Kreds 5 dækker geografisk alle håndboldklubber i Aarhus Kommune, samt enkelte foreninger i Syddjurs Kommune, Favrskov Kommune, Skanderborg Kommune, Odder Kommune og Samsø Kommune.

De primære ansvarsområder er: håndboldturnering/dommere, talentudvikling, håndboldfaglige uddannelser, Beach Handball, rekruttering, foreningsudvikling, børnestævner samt at servicere foreningerne.

Ansøgning
Send din ansøgning på mail til ka.jhf@dhf.dk
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorleder Kim Adamsen tlf. 2849 4912.

Der afholdes samtaler løbende med udvalgte kandidater. Tidspunktet aftales direkte med ansøgeren.

 

Vælg forbund

Luk