Talentcenter
Del

ATC U-17

U-17 spillere

Praktisk info
Træningen i Aarhus Talentcenter erstatter det der tidligere hed ’kredstræning’. Der vil blive indkaldt til 10 ATC-træningspas i løbet at sæsonen. Planen med datoer og tidspunkter kan du se nederst på siden. Planen vil løbende blive opdateret.

DHF samarbejde
Der vil blive indkaldt til ATC-træning i samme weekender, hvor der er DHF Talenttræning.
Hvis du er indkaldt til DHF Talenttræning, skal du naturligvis deltage der og deltage i ATC-træningen, når det ikke falder sammen med DHF Talenttræning. Der er 3 DHF Talenttræninger om året. Til ATC-træningen vil der være tilknyttet en DHF Talenttræner, som vil deltage i ATC-træningen alle de gange, hvor der ikke er sammenfald med DHF Talenttræning. 

ATC-træningen for U-17 giver mulighed for udtagelse til DHF Talenttræning.

Efterskole elever
Er du på efterskole, vil du fortsat blive indkaldt til ATC-træningerne. Det er vigtigt, at du aftaler med efterskolen, at du kan deltage i ATC-træningen, og hvis det ikke er muligt, at du melder afbud til ATC-træningen i god tid.

XPS Client appen
ATC bruger træningsappen XPS Sideline. Det er også her, du vil kunne se træningsplaner og tilmelde dig (eller melde afbud) til hver enkelt træning.
Appen XPS Client skal du selv download til din mobiltelefon enten fra App Store til iPhone eller fra Play Butik til Android. 
Læs mere om hvordan du bliver oprettet i træningsappen XPS Sideline under 'Tilmelding' her til højre.

Optagelse til ESAA morgentræning
Hvis du ønsker optagelse på en ungdomsuddannelse og gerne vil kombinere det med optagelse i en ESAA Talentklasse, så er det vigtigt at deltage i ATC-træningen, da ATC-træningen fremover erstatter ESAA try-out. Der vil altid være en ESAA morgentræner fast tilknyttet Aarhus Talentcenter. Deltagelsen i ATC-træningen er uafhængig af, om der ønskes optagelse på ESAA (Elite Sports Akademi Aarhus).

Du kan læse mere om ESAA her www.esaa.dk

Tilmelding:

Aktivitetsplaner:

Vælg forbund

Luk