Talentcenter
Del

Info brev til trænere

Til Foreningstrænere i JHF Kreds 5
JHF Kreds 5 er glade for at byde dig indenfor i Aarhus Talentcenter.

Aarhus Talentcenter (ATC) er et samarbejde mellem DHF, JHF Kreds 5 og ESAA og er et tilbud til alle trænere for drenge og piger i aldersgrupperne U-13, U-15 og U-17, som spiller i en forening i JHF Kreds 5.

Træningen i Aarhus Talentcenter erstatter det der tidligere hed ’kredstræning’.

Network og deltagelse i ATC træningen
Formålet med Aarhus Talentcenter er at understøtte de lokale træningsmiljøer, ved at bidrage med viden, inspiration og erfaring om talentudvikling til foreningerne og trænere - vi ønsker derfor at invitere dig med på gulvet og være sammen med det øvrige trænerteam i forbindelse med ATC-træning. En ATC-træning vil altid være med fokus på udviklingen af spillernes individuelle kompetencer.

Åben træning
En afgørende forskel er, at spillerne ikke skal udtages for at være med. I Aarhus Talentcenter er der åben træning, og det betyder at ALLE der har lyst, er velkommen til at deltage - uanset hvilket hold eller hvilken række man spiller i hjemme i foreningen. Det betyder at din opgave hjemme i foreningen er at få rigtige spillere med.

ESAA morgentræning
Aarhus Kommune er Elitekommune under Team Danmark og understøtter talentudviklingen fagligt og økonomisk. Du vil igennem ATC få et indgående kendskab til, og samarbejde med ESAA (Elite Sports Akademi Aarhus). Deltagelse i ATC Træningen er uafhængig af ESAA morgentræningen.

DHF Talenttræning
ATC er også første skridt på vejen ind i DHF Talenttræning. Der er fast tilknyttet DHF Talenttrænere i aldersgrupperne U-15 og U-17. Som træner tilknyttet ATC vil du samarbejde DHF Talenttrænere på halgulvet når der afholdes ATC træning.

Din adgang til ATC som træner 
I ATC bruger vi appen XPS Network og for at du kan deltage i ATC træningen som træner skal vi have dig oprettet med navn og email. Det gør du på siden  'Foreningstrænere' - som du finder i menuen øverst. 

XPS Appen
Med appen XPS Network får du adgang til sæsonplanen og alle ATC træningspas i aldersgruppen med beskrivelse af hver enkelt øvelse eller aktivitet.

Du skal selv downloade XPS Network appen til din mobiltelefon fra App Store til Iphone eller fra Play Butik til Android.
Login og adgangskode står i mailen du vil modtage fra JHF Kreds 5 når du er blevet oprettet.

Her kan du downloade ovenstående som PDF.

 

 

Vælg forbund

Luk