Beach Handball
Del

Bliv beach dommer

Har du lyst til at prøve kræfter med at dømme beach handball, giver vi dig mulighed for at tage et enkelt beach dommerkursus og efterfølgende dømme til vores beach handball stævner.

Alle fra 15 år og opefter kan blive beach dommere. Du behøver ikke været uddannet indendørs dommer for at blive beach dommer. Er du uddannet beachdommer  og gerne vil have reglerne frisket op, må du også gerne tilmelde dig kurset.

Udover at være med til en fed oplevelse på "strandene", får du et dagshonorar pr. stævne, du dømmer, en tøjpakke og ikke mindst muligheden for på sigt at blive DM dommer og måske endda dommer til udenlandske stævner, hvis dine ambitioner og evner rækker så langt.

Tid og sted

Lørdag den 14. maj i Billund.  Dommerkurset er i forbindelse trænings beachstævne, så der vil være mulighed for at afprøve sin beach dommer skills lige efter kurset.

Kurset er gratis og JHF kreds 6 er vært ved en burger og vand.

Instruktør

Instruktør er en de bedste beach handball dommere i Europa Jonas Primdahl.

Tilmelding

  • Ja
  • Nej
Skal kun udfyldes af uddannede dommere
Skal kun udfyldes af ikke uddannede dommere
Skal kun udfyldes af ikke uddannede dommere
Skal kun udfyldes af ikke uddannede dommere
Skal kun udfyldes af ikke uddannede dommere
Skal kun udfyldes af ikke uddannede dommere
Tak for din tilmelding til beachdommerkursus.

Kender du potentielle nye unge som voksne beach dommere, må du meget gerne invitere dem med til kurset. De skal også tilmelde sig kurset via vores website.

Spred gerne budskabet om beach stævnerne i din forening og de foreninger, du kommer i, så vi kan få flest mulige til at deltage i vores stævner. Man kan deltage med hold, hvor spillerne kommer fra forskellige foreninger.

Vh.
Mads Bo Jensen
foreningskonsulent
JHF kreds 6

Vælg forbund

Luk