Aktiviteter
Del

Karavaner, skolestævner og skoleforløb i JHF kreds 6

Kom i kontakt med foreningens kommende håndboldspillere med et af DHFs rekrutteringstilbud:

Håndboldkaravanen for 0.-4. klasse

Håndboldkaravanen er Dansk Håndbolds rullende PR og inspirationsenhed, og er for jer, som gerne vil rekruttere flere børn på klassetrinene 0. – 4. klasse. Når karavanen er blevet bekræftet, modtager man en mail fra administrationen, eller fra konsulenten. Før man sender en ansøgning, skal foreningen have lavet en aftale med skolen om tidspunkt og klassetrin. Ved besøg af karavanen, kommer der en karavanefører ud og facilitere besøget.

Som et nyt tiltag, kan man også få besøg af en Håndboldkaravane PLUS. En Håndboldkaravane PLUS er for de foreninger, som gerne vil arbejde med foreningen, for at sikre den bedste modtagelse af nye medlemmer, efter et karavanebesøg. Når man ansøger om et Karavane PLUS forløb, skal man ligeledes markere, hvilket fokusområde man gerne vil arbejde med. De 3 fokusområder er:

  • Opkvalificering af modtagelsen
  • Opkvalificering af træningen
  • Opkvalificering af trænere & hjælpere
Skolestævner for 3.-5. klasse

Skolestævnet er for 3.-5. klassetrin, som gerne vil prøve at spille håndbold. Man ansøger via linket herunder. Når skolestævnet er blevet bekræftet, modtager man en mail fra administrationen, eller fra konsulenten. Før man sender en ansøgning, skal foreningen have lavet en aftale med skolen om tidspunkt og klassetrin, samt antal elever, så administrationen kan lave en turneringsplan. Til at afvikle skolestævnet, kommer der en instruktør ud og facilitere besøget, og skolen laver selv holdene, så det passer ind i turneringsplanen.

Håndbold i skolen - forløb for 0.-9. klasse

Håndbold i skolen er for 0. til 9. klassetrin, og består af 4-6 undervisningsgange, hvoraf der den første og sidste gang vil være en instruktør fra Dansk Håndbold Forbund. Den første gang er en håndboldundervisningsgang, hvor eleverne bliver introduceret til spillet, de 2-4 undervisningsgange, som er imellem, skal lærerne undervise eleverne i håndboldspillet og den sidste undervisningsgang vil instruktøren afvikle et skolestævne.  Til håndbold i skolen, er der undervisningsmateriale på hjemmesiden, så lærerne kan blive klædt på, til at undervise eleverne: https://haandbold.dk/boern-unge-og-motion/haandbold-i-skolen/.

Nye medlemmer? – Ja tak!

Besøg af håndboldkaravanen er ofte været en sjov og spændende dag for børnene, og mange får lyst til mere håndbold. Derfor er det vigtigt, at klubben har gjort et godt forarbejde:

  • Rekrutteringsfolder til børnene, så de ved, hvornår der er træning, og hvem der er kontaktperson.
  • Information til klubbens trænere og spillere, om at der er afviklet håndboldkaravane og derfor er der god mulighed for, at der kommer nye børn til træning, og dem skal vi tage god i mod. 
  • At klubben er klar med en ”Velkommen i vores klub”, når nye børn kommer til træning.
Mads Bo Jensen
Mads Bo Jensen 41820937

Vi har mange ledige datoer og er klar til at lave aftaler med jer.

Lisbeth (kredskontoret) 22247190

Mads Bo (foreningskonsulent) 41820937

 

uge 41
10. oktober  
11. oktober Galten
12. oktober  
13. oktober  
14. oktober  
   
uge 43  
24. oktober  
25. oktober  
26. oktober  
27. oktober  
28. oktober Them
   
uge 44  
31. oktober  
1. november  
2. november  
3. november  
4. november  
   
uge 45  
7. november  
8. november  
9. november  
10. november  
11. november  
   
uge 46  
14. november  
15. november  
16. november Funder
17. november  
18. november  
   
uge 47  
21. november  
22. november Gedved
23. november  
24. november  
25. november  
   
uge 48  
28. november  
29. november  
30. november  

Vælg forbund

Luk