Konsulenten
Del

Forsikringer

Forsikringsaftale for idrætten i Danmark

Danmarks Idræts-Forbund (DIF) og Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger (DGI) har med virkning fra 1. januar 2005 indgået en aftale med forsikringsselskabet Tryg om fælles kollektive forsikringer for de to idrætsorganisationer.
Det betyder, at Tryg har overtaget administrationen af Idrættens kollektive forsikringer. I praksis gør det ingen umiddelbar forskel for jer. Men det kan det måske komme til.

Målet med aftalen er nemlig at skabe trygge rammer for idrætten i Danmark. Blandt andet kan den hjælpe foreningerne til at få den bedst mulige forsikringsdækning til den rigtige pris ved at samle så meget viden og erfaring på området som muligt.

Ring til Tryg på 70 11 20 20, hvis der sker en skade

I fremtiden skal I ringe til Tryg, hvis der sker en skade. I kan komme i kontakt med Tryg døgnet rundt, og der sidder altid nogen ved telefonen, som kan give gode råd og vejledning i en akut situation.

Mere forebyggelse og bedre overblik

Tryg vil hellere forebygge end at helbrede. Derfor åbner aftalen op for, at I kan knytte en række tryghedsskabende ydelser til jeres forsikringer i fremtiden. Blandt andet kan I få et gratis Sikkerhedstjek hos Falck med fokus på brand- og personsikkerhed.

Et vigtigt mål med aftalen er også at skabe overblik over, hvad I bør forsikre, og hvad I kan forsikre. Derfor har Tryg uddannet en række lokale idrætsassurandører. De tilbyder en uforpligtende gennemgang af jeres nuværende forsikringer, så I kan sikre jer mod over- og underforsikring og føler jer trygge hele vejen rundt.

Har du spørgsmål?

Hvis du vil vide mere, så ring til Tryg på 70 11 20 20 eller besøg www.idraettensforsikringer.dk Her kan du finde uddybende information om aftalen og de involverede forsikringer.

Vælg forbund

Luk