JHF Kreds 8
Del
Børn og unge
Bredde

Momenti Beach Cup 2022 på Rødekro Beach Anlæg - Program og spilleplan (1)

Skrevet af Beach Udvalget Kreds 8
19. maj 2022Kl. 14:48

Søndag den 19. juni for U-11 Drenge og U-13 Piger og Drenge

Velkommen til Beach Handball i Rødekro

Det er med stor glæde, at Jydsk Håndbold Forbund, Kreds 8 i samarbejde med Rødekro-Aabenraa Håndbold kan byde velkommen til ”Momenti Beach Cup” for U-11 og U-13 spillere.

Det er anden gang vi er her i Rødekro. Rødekro Beach Anlæg så dagens lys i 2020. Men vi har 20 års erfaring med Beach Handball i Kreds 8.

Dette program indeholder en udgave af de specielle regler for Beach Handball. Vi beder jer gennemlæse reglerne og sikre, at alle på holdet er fortrolige hermed. Udover de officielle spilleregler er der bagerst i programmet lavet en opsummering af de væsentligste forskelle fra indendørs håndbold til Beach Handball. Sørg for at alle spillere på forhånd har læst denne oversigt, der desuden indeholder praktiske kommentarer om bl.a. kampafvikling.

VIGTIGT: Vi har holdt fast i en ”Corona-regel”. Holdene skal selv medbringe overtræksveste, til målvogtere og ved farvelighed.

For at sikre kvaliteten af stævnerne har dommerne været på kursus arrangeret af DHF. Alligevel gør vi opmærksom på at for nogle dommere – og spillere – er det første gang de deltager i dette spil, hvilket vi alle bør huske.

Beach håndboldens filosofi er fairplay, og så skal det være sjovt.

Program med regler etc.: Åbner du her

Spilleplan: Du kan se spillet på Håndboldinfo og Håndbold App'en

Vælg forbund

Luk
ANNONCE