JHF Kreds 8
Del
Børn og unge
Bredde

Momenti Beach Event 29. og 30. maj - Program, spilleplan og Corona protokol

Skrevet af Beach Handbold Ad hoc udvalget
18. maj 2021Kl. 16:26

For U-9, U-10, U-11, U-12 og U-13 rækkerne på Balle Musik- & Idrætsefterskole

Velkommen til Beach Handball i Balle

Det er med stor glæde, at Jydsk Håndbold Forbund, Kreds 8 i samarbejde med Balle Musik- & Idrætsefterskole kan byde velkommen til ”Momenti Beach Event” for U-9, U-10, U-11, U-12 og U-13 spillere.

Det er syvende år vi afvikler stævnet for disse årgange, i 2019 havde vi rekordstor deltagelse, hvorfor vi besluttede at udvide stævnet til to dage.
Desværre måtte vi aflyse sidste år, og dette års stævne bliver heller ikke helt som vi havde håbet, men vi kommer til at spille Beach Handball !!
Vi har desværre ikke mulighed for at lave vores ”legeland” i år. Air-track, fartmåler og meget andet er klar igen i 2022 – I en forhåbentlig Corona fri stævne version, så det med rette kan kaldes ”Event” igen.

Nedenstående program indeholder en udgave af de specielle regler for Beach Handball. Vi beder jer gennemlæse reglerne og sikre, at alle på holdet er fortrolige hermed. Udover de officielle spilleregler er der bagerst i programmet lavet en opsummering af de væsentligste forskelle fra indendørs håndbold til Beach Handball. Sørg for at alle spillere på forhånd har læst denne oversigt, der desuden indeholder praktiske kommentarer om bl.a. kampafvikling. Og i år, desværre men sådan er det, vigtigst af alt Corona retningslinjer.

Beach håndboldens filosofi er fairplay, og så skal det være sjovt.

Program med regler etc.: Åbner du her

Corona protokol for stævnet: Åbner du her

Spilleplan: Du kan se spillet på Håndboldinfo og Håndbold App'en

Vælg forbund

Luk
ANNONCE