Turneringer & Stævner
Del

Senior og Oldies - Momenti Beach Cup

Momenti Beach Cup 5. juni 2021

Det er med glæde, at Jydsk Håndbold Forbund, Kreds 8 i samarbejde med Vojens HF kan byde velkommen til årets Beach Handball stævne for Herrer- og Dame Senior.

Nedenstående program indeholder en udgave af de specielle regler for Beach Handball. Vi beder jer gennemlæse reglerne og sikre, at alle på holdet er fortrolige hermed. Udover de officielle spilleregler er der bagerst i programmet lavet en opsummering af de væsentligste forskelle fra indendørs håndbold til Beach Handball. Sørg for at alle spillere på forhånd har læst denne oversigt, der desuden indeholder praktiske kommentarer om bl.a. kampafvikling.
Og i år, desværre men sådan er det, vigtigst af alt Corona retningslinjer.

Beach håndboldens filosofi er fairplay, og så skal det være sjovt.

For at sikre kvaliteten af stævnerne har dommerne været på kursus arrangeret af DHF. Alligevel gør vi opmærksom på at for nogle dommere – og spillere – er det første gang de deltager i dette spil, hvilket vi alle bør huske.

Program med regler etc.: Åbner du her

Corona protokol for stævnet 5. juni - Senior: Åbner du her

Spilleplan: Du kan se spillet på Håndboldinfo og Håndbold App'en

...............................................................................................................................................................................................................

Jydsk Håndbold Forbund, Kreds 8 afholder igen i år Beach Handball stævne. Dette sker i tæt samarbejde med Vojens HF på banerne ved Vojens Hallerne for Senior og Oldies.

Lørdag den 5. juni:

Dame og Herrer Senior - 2001 og tidligere
Old Girls - 1989 og tidligere

Old Boys - 1987 og tidligere

Der spilles efter nye årgange.

Holdgebyr kr. 550,00

Tilmelding foregår via HåndOffice. Deadline er den 7. maj 2021, der kan kun spilles på 4 baner så det er efter "Først til mølle" princippet.

Igen i år tilbydes der også Beach handball for Oldies

Som de seneste placeres Old Girls og Boys sammen med Senior stævnet om lørdagen.
Vinderne af rækkerne kvalificere sig samtidig til DM lørdag den 20. juni.

Grundet Covid-19 kan vi blive nødsaget til at lave ændringer i forhold til antal hold, deltagere etc. hvis restriktionerne fra myndighederne kræver det.

Udviklingskonsulent
Carsten Glejberg 24225415

Vælg forbund

Luk
ANNONCE