Turneringer & Stævner
Del

U-10, U-11, U-12 og U-13 - Momenti Beach Event

Momenti Beach Event - 13. og 14. maj

Program og spilleplan:

Det er med stor glæde, at Jydsk Håndbold Forbund, Kreds 8 i samarbejde med Balle Musik- & Idrætsefterskole kan byde velkommen til ”Momenti Beach Event” for U-10, U-11, U-12 og U-13 spillere.

Det er niende gang vi afvikler stævnet for disse årgange på Balle Musik- & Idrætsefterskole. I 2022 havde vi rekordstor deltagelse, efter et par år præget af Corona, og igen i 2023 er vi klar til at give den max gas med over 60 deltagende hold!
Vi er klar med aktiviteter uden for Beach banen, som Balles ”legeland”; Air-track og meget mere. Med andre ord, det er igen tid til ”Momenti Beach Event”.

Programmet nedenfor indeholder en udgave af de specielle regler for Beach Handball. Vi beder jer gennemlæse reglerne og sikre, at alle på holdet er fortrolige hermed. Udover de officielle spilleregler er der bagerst i programmet lavet en opsummering af de væsentligste forskelle fra indendørs håndbold til Beach Handball. Sørg for at alle spillere på forhånd har læst denne oversigt, der desuden indeholder praktiske kommentarer om bl.a. kampafvikling.

Beach håndboldens filosofi er fairplay, og så skal det være sjovt.

VIGTIGT: Vi har holdt fast i en ”Corona-regel”. Holdene skal selv medbringe overtræksveste, til målvogtere og ved farvelighed.

Program med regler etc.: Åbner du her

Spilleplan: Du kan finde kampene på Håndboldinfo og i Håndbold App'en

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Momenti Beach Event - 13. og 14. maj

U-10, U-11, U-12 og U-13 Drenge og Piger (årgange se nedenfor) inviteres til Beach stævne på Balle Musik- & Idrætsefterskole.

Vi vil igen i år tilbyde Beach Handball til de yngste. I har således muligheden for at lave en "ryste-sammen-dag" som opstart til sæsonen / afslutning på sæsonen, på den sjove måde, hvor oplevelsen er i fokus.

Udover Beach kampene vil der være mulighed for mange alternative oplevelser. Der er guldmedalje til alle deltagere, som endvidere vil modtage en erindrings gave fra Balle Musik- & Idrætsefterskole.

Spilledato og rækker:

Lørdag den 13. maj 2023, for U-12 og U-13
Søndag den 14. maj 2023, for U-10 og U-11

Spillested:

Balle Musik og Idrætsefterskole, Ballevej 57, Balle, 7182 Bredsten

Rækker og Årgange

Vi vil som sidste år afvikle rækkerne med enkelt årgange. Der spilles efter nye årgange,

Række

Årgang

U-10     

2013 og senere

U-11

2012 og senere

U-12

2011 og senere

U-13

2010 og senere

Eks. Hvis man har mindst to spillere årgang 2011 (U-12) og resten er årgang 2012 (U-11), tilmeldes holdet i U-12.

Tilmelding:

Tilmelding foregår via HåndOffice. Deadline er den 23. april 2023, der kan kun spilles på 4 baner så det er efter "Først til mølle" princippet.
Prisen er kr. 300,00 pr hold, alle hold er garanteret 3 kampe.

Særlige spilleregler:

I forhold til håndbolden som vi kender den er der i Beach mange andre regler.
I dette stævne har vi valgt at oplevelsen skal i fokus, så alle kampe ender ud i Shoot out / Solo mod målvogter (Straffekast).

 

Spørgsmål

Foreningskonsulent
Carsten Glejberg 24225415

Vælg forbund

Luk