Turneringer & Stævner
Del

U-11 & U-13 Momenti Beach Cup 13. juni

VELKOMMEN TIL BEACH HANDBALL I RØDEKRO

Det er med stor glæde, at Jydsk Håndbold Forbund, Kreds 8 i samarbejde med Rødekro-Aabenraa Håndbold kan byde velkommen til ”Momenti Beach Cup” for U-11 og U-13 spillere.
Det er første gang vi er her i Rødekro. Rødekro Beach Anlæg så dagens lys i 2020, men grundet Corona, blev vores debut år aflyst. Nu er vi så klar, dog desværre stadig med COVID-19 hængende over os, så vores stævne i år er ikke helt som det normalt ville være.

Vi havde håbet at kunne afvikle stævnet mere normalt end de to foregående weekender. Da forsamlingsforbuddet udendørs vil blive afskaffet pr. 11. juni, jf. tidligere udmeldinger fra myndighederne. Det har desværre ikke været muligt, at få en udmelding af nogen art. Så vi har valgt at lave spilleplan og program, som de seneste to weekender. Dvs. vi arbejder i to bobler med et forsamlingsforbud på 100 personer pr. boble ad gangen.

Program for stævnet 13. juni U-11 og U-13 med regler etc.: Åbner du her

Corona protokol for weekenden 12. og 13. juni: Åbner du her

Spilleplan: Du kan se spillet på Håndboldinfo og Håndbold App'en

......................................................................................................................................................................................................................

Jydsk Håndbold Forbund, Kreds 8 afholder igen i år Beach Handball stævner. U-11 og U-13 afvikles i år på det nye Beach anlæg i Rødekro, hvilket sker i tæt samarbejde Rødekro IF.

U-11 OG 13 RÆKKERNE

Som noget nyt i år, vil vi også tilbyde et stævne for disse årgange i den sydlige del af kredsen. 

Søndag den 13. juni:

U-11 Piger og Drenge, årgang 2010 & 2011
U-13 Piger og Drenge, årgang 2008 & 2009.

Der spilles efter nye årgange.

Der spilles efter særlige to points regler, som du finder her  

Holdgebyr kr. 300,00

Tilmelding foregår via HåndOffice. Deadline er den 7. maj 2021 der kan kun spilles på 4 baner så det er efter "Først til mølle" princippet.

Grundet Covid-19 kan vi blive nødsaget til at lave ændringer i forhold til antal hold, deltagere etc. hvis restriktionerne fra myndighederne kræver det.

Udviklingskonsulent
Carsten Glejberg 2422 5415

Vælg forbund

Luk
ANNONCE