Turneringer & Stævner
Del

U-11 & U-13 Momenti Beach Cup

MOMENTI BEACH CUP 19. JUNI 2022

Det er med stor glæde, at Jydsk Håndbold Forbund, Kreds 8 i samarbejde med Rødekro-Aabenraa Håndbold kan byde velkommen til ”Momenti Beach Cup” for U-11 og U-13 spillere.

Det er anden gang vi er her i Rødekro. Rødekro Beach Anlæg så dagens lys i 2020. Men vi har 20 års erfaring med Beach Handball i Kreds 8.

Dette program indeholder en udgave af de specielle regler for Beach Handball. Vi beder jer gennemlæse reglerne og sikre, at alle på holdet er fortrolige hermed. Udover de officielle spilleregler er der bagerst i programmet lavet en opsummering af de væsentligste forskelle fra indendørs håndbold til Beach Handball. Sørg for at alle spillere på forhånd har læst denne oversigt, der desuden indeholder praktiske kommentarer om bl.a. kampafvikling.

VIGTIGT: Vi har holdt fast i en ”Corona-regel”. Holdene skal selv medbringe overtræksveste, til målvogtere og ved farvelighed.

For at sikre kvaliteten af stævnerne har dommerne været på kursus arrangeret af DHF. Alligevel gør vi opmærksom på at for nogle dommere – og spillere – er det første gang de deltager i dette spil, hvilket vi alle bør huske.

Beach håndboldens filosofi er fairplay, og så skal det være sjovt.

Program med regler etc.: Åbner du her

Spilleplan: Du kan se spillet på Håndboldinfo og Håndbold App'en

................................................................................................................................................................................................................
Jydsk Håndbold Forbund, Kreds 8 afholder igen i år Beach Handball stævner. U-11 og U-13 afvikles i år på Beach anlægget i Rødekro, hvilket sker i tæt samarbejde Rødekro IF.

U-11 OG 13 RÆKKERNE

Ligesom i 2021, vil vi også tilbyde et stævne for disse årgange i den sydlige del af kredsen. 

Søndag den 19. juni:

U-11 Piger og Drenge, årgang 2011 & 2012
U-13 Piger og Drenge, årgang 2009 & 2010

Der spilles efter nye årgange.

Der spilles efter særlige to points regler, som du finder her  

Holdgebyr kr. 300,00

Tilmelding foregår via HåndOffice. Deadline er den 15. maj 2022 der kan kun spilles på 4 baner så det er efter "Først til mølle" princippet.

Udviklingskonsulent
Carsten Glejberg 2422 5415

Vælg forbund

Luk
ANNONCE