Turneringer & Stævner
Del

U-15 - Momenti Beach Cup

Momenti Beach Cup 6. juni 2021

Det er med glæde, at Jydsk Håndbold Forbund, Kreds 8 i samarbejde med Vojens HF kan byde velkommen til årets Beach Handball stævne for U-15 Drenge og Piger.

Nedenstående program indeholder en udgave af de specielle regler for Beach Handball. Vi beder jer gennemlæse reglerne og sikre, at alle på holdet er fortrolige hermed. Udover de officielle spilleregler er der bagerst i programmet lavet en opsummering af de væsentligste forskelle fra indendørs håndbold til Beach Handball. Sørg for at alle spillere på forhånd har læst denne oversigt, der desuden indeholder praktiske kommentarer om bl.a. kampafvikling.
Og i år, desværre men sådan er det, vigtigst af alt Corona retningslinjer.

Beach håndboldens filosofi er fairplay, og så skal det være sjovt.

For at sikre kvaliteten af stævnerne har dommerne været på kursus arrangeret af DHF. Alligevel gør vi opmærksom på at for nogle dommere – og spillere – er det første gang de deltager i dette spil, hvilket vi alle bør huske.

Program med regler etc.: Åbner du her

Corona protokol for stævnet 6. juni - U-15: Åbner du her

Spilleplan: Du kan se spillet på Håndboldinfo og Håndbold App'en

....................................................................................................................................................

Jydsk Håndbold Forbund, Kreds 8 afholder igen i år Beach Handball stævne. Dette sker i tæt samarbejde med Vojens HF på banerne ved Vojens Hallerne for U-15.

Søndag den 6. juni - U-15 Piger og Drenge - 2006 & 2007

Der spilles efter nye årgange.

Holdgebyr kr. 550,00

Tilmelding foregår via HåndOffice. Deadline er den 7. maj 2021 der kan kun spilles på 4 baner så det er efter "Først til mølle" princippet.

U-15 Rækkerne

Som de sidste par år, vil der i U-15 Drenge og Piger, både være en A og en B række.
A rækken er for Divisionshold og A hold
B rækken er for A og B hold
Der kan max tilmeldes 2 hold pr. række pr. forening. Øvrige hold vil komme på en foreløbig venteliste.

Grundet Covid-19 kan vi blive nødsaget til at lave ændringer i forhold til antal hold, deltagere etc. hvis restriktionerne fra myndighederne kræver det.

Udviklingskonsulent
Carsten Glejberg 24225415

Vælg forbund

Luk
ANNONCE