Turneringer & Stævner
Del

U-17 & U-19 - Momenti Beach Cup

VELKOMMEN TIL BEACH HANDBALL I RØDEKRO

Det er med stor glæde, at Jydsk Håndbold Forbund, Kreds 8 i samarbejde med Rødekro-Aabenraa Håndbold kan byde velkommen til ”Momenti Beach Cup” for U-19 og U-17 spillere.
Det er første gang vi er her i Rødekro. Rødekro Beach Anlæg så dagens lys i 2020, men grundet Corona, blev vores debut år aflyst. Nu er vi så klar, dog desværre stadig med COVID-19 hængende over os, så vores stævne i år er ikke helt som det normalt ville være.

Vi havde håbet at kunne afvikle stævnet mere normalt end de to foregående weekender. Da forsamlingsforbuddet udendørs vil blive afskaffet pr. 11. juni, jf. tidligere udmeldinger fra myndighederne. Det har desværre ikke været muligt, at få en udmelding af nogen art. Så vi har valgt at lave spilleplan og program, som de seneste to weekender. Dvs. vi arbejder i to bobler med et forsamlingsforbud på 100 personer pr. boble ad gangen.

Program for stævnet 12. juni U-17 og U-19 med regler etc.: Åbner du her

Corona protokol for weekenden 12. og 13. juni: Åbner du her

Spilleplan: Du kan se spillet på Håndboldinfo og Håndbold App'en

...............................................................................................................................................................................................................

Jydsk Håndbold Forbund, Kreds 8 afholder igen i år Beach Handball stævner. U-17 og U-19 afvikles i år på det nye Beach anlæg i Rødekro, hvilket sker i tæt samarbejde Rødekro IF.

U-17 og 19 rækkerne

Som noget nyt i år, vil der i U-17 Drenge og Piger, både være en A og en B række.
A rækken er for Divisionshold og A hold 
B rækken er for A og B hold
I U-19 tilbydes kun en række.
Der kan max tilmeldes 2 hold pr. række pr. forening. Øvrige hold vil komme på en foreløbig venteliste.

Der spilles efter særlige to points regler, som du finder her - Vinderne af alle rækker får T-shirts, sædvanen tro!  

Lørdag den 12. juni - U-17 Piger og Drenge, årgang 2004 & 2005 og U-19 Piger og Drenge, årgang 2002 & 2003.

Der spilles efter nye årgange.

Holdgebyr kr. 550,00

Tilmelding foregår via HåndOffice. Deadline er den 7. maj 2021 der kan kun spilles på 4 baner så det er efter "Først til mølle" princippet.

De tidligere år har der været en KVAL række til DM, i stedet afvikles der DM KVAL i Skæring ved Århus den 5. og 6. juni.

Grundet Covid-19 kan vi blive nødsaget til at lave ændringer i forhold til antal hold, deltagere etc. hvis restriktionerne fra myndighederne kræver det.

Udviklingskonsulent
Carsten Glejberg 24225415

Vælg forbund

Luk
ANNONCE