Turneringer & Stævner
Del

U-9, U-10, U-11, U-12 og U-13 - Momenti Beach Event

Momenti Beach Event - 29. og 30. maj

Det er syvende år vi afvikler stævnet for disse årgange, i 2019 havde vi rekordstor deltagelse, hvorfor vi besluttede at udvide stævnet til to dage.
Desværre måtte vi aflyse sidste år, og dette års stævne bliver heller ikke helt som vi havde håbet, men vi kommer til at spille Beach Handball !!
Vi har desværre ikke mulighed for at lave vores ”legeland” i år. Air-track, fartmåler og meget andet er klar igen i 2022 – I en forhåbentlig Corona fri stævne version, så det med rette kan kaldes ”Event” igen.

Nedenstående program indeholder en udgave af de specielle regler for Beach Handball. Vi beder jer gennemlæse reglerne og sikre, at alle på holdet er fortrolige hermed. Udover de officielle spilleregler er der bagerst i programmet lavet en opsummering af de væsentligste forskelle fra indendørs håndbold til Beach Handball. Sørg for at alle spillere på forhånd har læst denne oversigt, der desuden indeholder praktiske kommentarer om bl.a. kampafvikling. Og i år, desværre men sådan er det, vigtigst af alt Corona retningslinjer.

Beach håndboldens filosofi er fairplay, og så skal det være sjovt.

Program med regler etc.: Åbner du her

Corona protokol for stævnet: Åbner du her

Spilleplan: Du kan se spillet på Håndboldinfo og Håndbold App'en

...............................................................................................................................................................................................................

U-9, U-10, U-11, U-12 og U-13 Drenge og Piger (årgange se nedenfor) inviteres til Beach stævne på Balle Musik og Idrætsefterskole.

Vi vil igen i år tilbyde Beach Handball til de yngste. I har således muligheden for at lave en "ryste-sammen-dag" som opstart til sæsonen / afslutning på "Corona-sæsonen", på den sjove måde, hvor oplevelsen er i fokus.

Udover Beach kampene vil der være mulighed for mange alternative oplevelser. Alle deltagere vil modtage en erindringsgave fra Balle Musik- & Idrætsefterskole.

Spilledato og rækker:

Lørdag den 29. maj 2021, for U-9, U-10 og U-11
Søndag den 30. maj 2021, for U-12 og U-13

Spillested:

Balle Musik og Idrætsefterskole, Ballevej 57, Balle, 7182 Bredsten

Rækker og Årgange

Vi vil som sidste år afvikle rækkerne med enkelt årgange. Der spilles efter nye årgange,

Række

Årgang

U-9

2012 og senere

U-10              

2011 og senere

U-11

2010 og senere

U-12

2009 og senere

U-13

2008 og senere

Eks. Hvis man har mindst to spillere årgang 2009 (U-12) og resten er årgang 2010 (U-11), tilmeldes holdet i U-12.

Tilmelding:

Tilmelding foregår via HåndOffice. Deadline er den 7. maj 2021, der kan kun spilles på 4 baner så det er efter "Først til mølle" princippet.
Prisen er kr. 300,00 pr hold, alle hold er garanteret 3 kampe.

Særlige spilleregler:

I forhold til håndbolden som vi kender den er der i Beach mange andre regler.
I dette stævne har vi valgt at oplevelsen skal i fokus, så alle kampe ender ud i Shoot out / Solo mod målvogter (Straffekast).

Grundet Covid-19 kan vi blive nødsaget til at lave ændringer i forhold til antal hold, deltagere etc. hvis restriktionerne fra myndighederne kræver det.

Udviklingskonsulent
Carsten Glejberg 24225415

Vælg forbund

Luk
ANNONCE