Turneringer & Stævner
Del

Tilmelding og planlægning af kampe

Til foreninger i Kreds 7 og Kreds 8

Planlægning - tilretning af dato/spilletider

Desværre har alle ønsker ikke været muligt at opfylde grundet ulige antal hold i puljerne og turneringsnøglerne som styrer hallens optagethed er ikke lykkedes helt som ønsket, så vær lige opmærksom på det ved planlægningen

Fra i dag torsdag den 17. september kl. 16 til lørdag den 19. september kl. 23.59 kan hjemmekampene planlægges.
Fra søndag den 20.september til og med mandag den 21. september kl. 23.59 kan der gebyrfrit flyttes kampe i HåndOffice med modstanderaccept. 

I perioden 17. september – 21. september kl. 23.59 (hvor øvrige kampe fastlægges) kan
foreningerne uden modstanderaccept justerer på spilletiderne på allerede placerede kampe.
Denne mulighed gives for at få kampene rykket sammen, og for at undgå spildtid i hallerne.

Tirsdag den 22. september kl. 16.00 er turneringsplan klar.
Herefter vil der blive opkrævet administrationsgebyr i forbindelse med kampflytninger.

Turneringen for U-11 A starter sammen med ordinær turnering lørdag/søndag 26.-27. september

 

Turneringen for U-11 B og C i weekenden efter efterårsferien og der spilles i stævner 2x15 minutter med to kampe pr. gang stævnestart er ændret til den  31. oktober/1. november pga. Covid-19

Turneringen for U-9 A- B og C rækkerne starter efter efterårsferien og der spilles i stævner 2x13 minutter med to kampe pr. gang stævnestart er ændret til den  31. oktober/1. november pga. Covid-19

Deadline for tilmelding af hold tul U-11 B og C og U-9 A, B og C rækkerne er den 30. september.

 

Guidelines for planlægning af kampe

✓ Tid mellem kampe til at spritte af udskiftningsbænk, dommerbord, målstolper osv.
✓ Kampens deltagere ud af hallen inden der må komme nye ind.
✓ Luft ud mellem kampen hvis muligt
✓ Ingen spillere må forlade hallen i pausen. Vi skal blive i ”boblen” og ikke krydses med andre. Ved evt. skader er det selvfølgelig ok at forlade hallen men husk at spritte af inden I kommer retur i hallen.
✓ Opmærksom på at opvarmning skal kunne gennemføres uden gennemgang af tilskuere ellers skal der afsættes yderligere pausetid.

For at støtte op og ikke pålægge jer i foreningerne ekstra arbejde, med at planlægge ekstra pause mellem kampene, er der i systemet afsat ekstra 10 minutter ind på hver kamp således at systemet automatisk sætter pause ind. Eksempel der spilles 2x25 min før afsat 60 minutter til kampafvikling fremadrettet vil der her være afsat 70 minutter.

Vi er klar over at det kan give udfordringer med antal kampe pr. dag og ledig hal kapacitet, derfor som skrevet tidligere udvides turneringen i efteråret til 13. december og diverse cup kampe aflyses i år.

Vi sidder klar ved telefonen i morgen fredag den 17. september mellem 8-13 så ring endelig hvis I får brug for hjælp, vælger I at sende en mail vil den blive besvaret, og i weekenden vil vi løbende tjekke / besvare mailen.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE