Aktiviteter
Del

Kreds 1

Årgange

Aktivitetsplan 

U-15 PIGER ÅRGANG 08
Dato  Tid  Bemærkning  Sted
Fredag d. 6. maj   17:30 - 21:00 Udtagelsestræning Dronninglund Hallerne
Fredag d. 10. juni 17:30 - 21:00 Udtagelsestræning Dronninglund Hallerne

 

U-15 DRENGE ÅRGANG 07
Dato  Tid  Bemærkning  Sted
Fredag d. 29. april   17:30 - 21:00 Udtagelsestræning Dronninglund Hallerne
Fredag d. 3. juni 17:30 - 21:00 Udtagelsestræning Dronninglund Hallerne

 

U-15 DRENGE ÅRGANG 08
Dato  Tid  Bemærkning  Sted
Fredag d. 20. maj   17:30 - 21:00 Udtagelsestræning Dronninglund Hallerne
Fredag d. 17. juni 17:30 - 21:00 Udtagelsestræning Dronninglund Hallerne

TALENTUDVIKLING

 

Det primære formål med kredstræning er at finde piger og drenge, der på sigt kan indgå i DHF’s talenttræning. Herunder er det et mål at udvikle de største talenter, så de bliver klar til talenttræning og måske på sigt, ungdomslandshold. Det er vigtigt at udvikle på det, spillerne allerede er gode til såvel som at forbedre de områder, der halter.

Derudover ønsker vi gennem dialog med spillere og trænere at bidrage til, at samtlige spillere kan udvikle sine individuelle kompetencer i alle håndboldspillets facetter. Vi forsøger at holde på de spillere, vi mener at kunne hjælpe til at udvikle sig, og når vi sorterer nogen fra er det vigtigt, at der er åbenhed omkring motiverne, som ligger bag. Det betyder, at man altid er velkommen til at stille spørgsmål og udbede sig forklaringer på, hvad der ligger til grund for, at man ikke er med helt til det sidste. På samme måde er alle spillere og trænere velkomne til løbende at stille spørgsmål, både i relation til den enkelte spiller, eller i forhold til generel træning 

Vi har særligt fokus på den fysiske træning, herunder skadesforebyggelse og stabilitet. I denne alder ser vi især mange knæskader og overbelastningsskader hos spillerne. Vi giver derfor spillerne redskaber til at forebygge overbelastningsskader i specielt knæ og skulder. Derudover er der fokus på generel stabilitet i kroppen, så det bliver nemmere at undgå skadespauser.

Vi afvikler samlingerne som stationstræning og som en kombination af fysiske træningspas og isolerede håndboldøvelser, som skal udvikle de forskellige kompetencer. Alle spillere kommer således igennem den almindelige håndboldtræning, hvor man bliver bedømt, men samtidig den fysiske træning, hvor vi forsøger at forebygge skader.

Mvh. Kredstrænerne

Vælg forbund

Luk
ANNONCE