Nyheder
Del
Børn og unge
Uddannelse
Bredde

Final 4 Trænerevent 2020

Skrevet af Jydsk Håndbold Forbunds uddannelsesudvalg
28. jan 2020Kl. 13:00

Få ny inspiration og dygtiggør dig. Tag på JHF's Final4-trænerevent og slut dagen af med et brag i Boxen

Savner du lidt ny inspiration, eller går du målrettet efter at udvikle dine personlige kompetencer?

Måske træner du dit første hold nogensinde, eller måske har du været træner i mange sæsoner og leder nu efter idéer til at komme videre. 

JHF's Final 4 - Trænerevent henvender sig til alle trænere, der gerne vil udvide deres horisont. Med tre spor er vi sikre på, at der er plads til alle, der har lyst til at lære noget nyt eller få opfrisket deres kompetencer.

Weekenden den 14. - 15. marts 2020 spilles Herrernes Santander Final 4 i Boxen i Herning, og du har nu muligheden for at se semifinalerne lørdag d. 14. marts og komme på BTU modulet "Sjov håndbold for de mindste (U6-U8)", BTU modulet "Finter, duel og småspil", TRU modulet "Målvogtertræning" eller TRU modulet "Fysisk træning".  

ALPI hallerne i Lind lægger rammerne til en kursusdag, hvor vores dygtige instruktører vil formidle og uddybe det indhold som DHF's BTU og TRU moduler rummer. I vil som kursister få muligheden for at tage øvelser og viden med hjem i klubben, samt dele viden og erfaringer med andre ungdomstrænere, og diskutere konkrete spørgsmål, som man går og tumler med i hverdagen.

Efter kurset drager vi, i Boxen og ser Final 4 semifinalerne TTH Holstebro vs. Skanderborg Håndbold og GOG vs. Bjerringbro-Silkeborg. Billetten er kun til semifinalerne lørdag d. 14. marts, finaledagen ingår ikke i prisen. Der serveres morgenmad ved ankomst og en sandwich til frokost inden vi bevæger os i Boxen.

Download indbydelsen som PDF

Vælg forbund

Luk
ANNONCE