Nyheder
Del
Børn og unge
Bredde

Kreds 2 - Børnehåndbolden i JHF Kreds 2

Skrevet af Børne- og Ungeudvalget - JHF Kreds 2
12. nov 2020Kl. 10:00

COVID-19 har nu ramt JHF Kreds 2 ret hårdt hvor 3 ud af 5 kommuner er lukket helt ned frem til 3 december. Det har selvfølgelig givet anledning til en del spørgsmål, og dem har vi prøvet at samle og besvare i denne nyhed.

Derfor håber vi meget at hvis du beskæftiger dig med U5, U6, U7 eller U8 håndbold, at du får svar på dine spørgsmål i denne nyhedsmail, og ellers må du meget gerne sende dem til vores udviklingskonsulent Henrik Elkjær, så vil vi lave en opsamling mere så alle er trykke ved hvad sæsonen byder på indenfor børnehåndbold. De spørgsmål der på nuværende tidspunkt spøger er:

Udbydes der fortsat stævner for U5 til U8 til trods for COVID-19?

Ja det gør der. Vi følger selvfølgelig hele tiden situationen tæt, og udbyder ikke noget i strid med sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Men det er nu vurderet at børne og ungdomsaktiviteter kan køre videre, og også at der kan spilles kampe og mindre stævner, hvis det sker i overensstemmelse med de vejledninger der ligger på området. Vi har ikke haft stævne endnu, men håber meget at vores planlagte stævne i VIF Mors kan afvikles d. 5 december. Vi afvikler stævnerne i små grupper, så der altid kun er 3-4 hold samlet i en hal af gangen, så der med 11 deltagere pr. hold (spillere + forældre) aldrig kommer over 50 personer i hallen af gangen. Det sikre at der både kan spilles kampe, og være forældre nok ved børnenes side, så alle får gode oplevelser ved at deltage.

Hvem kan deltage i JHF Kreds 2´s børnestævner?

Alle kan deltage i børnehåndbold i JHF Kreds 2, dog selvfølgelig ikke hold fra de kommuner der er nedlukket i nedlukningsperioden. Men her håber vi selvfølgelig også at der igen bliver åbnet op fra d. 3 december, så vores stævner d. 12 december kan afvikles i Vesthimmerland (hhv Farsø og Løgstør). Hvis du bor udenfor JHF Kreds 2, så har vi lavet en aftale med JHF Kreds 1 og 4 om at man kan deltage i stævner på tværs af kreds grænser indenfor samme økonomiske ramme som der normalt udbydes til. Dvs. at hos JHF Kreds 2 betaler man 400 kr. pr. sæson pr deltagende hold, og så kan man frit deltage i stævner afviklet af JHF Kreds 1-2-4, og ligesådan omvendt for klubber i JHF Kreds 1 og 4.

Hvor finder jeg flere oplysninger om børnehåndbold?

Vi forsøger hele tiden at holde vores hjemmeside opdateret, så nyhederne kan findes via dette link:

https://www.haandbold.dk/forbund/jhf-og-kreds-1-2-4/turneringer-staevner/staevner/boernehaandbold/kreds-2/

Men vi erkender også at dette er lidt et ekstraordinært år, og derfor vil vi opgradere nyheds flowet den resterende del af sæsonen. Du kan derfor tilmelde dig nyhedsmail omkring børnehåndbold på kontoret ved Pernille, hvis du har interesse i at modtage vores 4-5 nyhedsmails samt øvrige informationer omkring U5 til U8 håndbold. Du skal blot sende en mail til Pernille Stoltenberg, hvor du skriver ”jeg ønsker at tilmelde mig nyhedsmail om børnehåndbold”, så vil hun sætte dig på vores liste, og du vil automatisk modtage nyheder om børnehåndbolden i JHF Kreds 2.

Vi glæder os til en sæson som helt sikkert bliver anderledes, men som forhåbentlig trods alt kommer til at bringe mange gode oplevelser for både forældre og spillere.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE