Nyheder
Del
Børn og unge
Bredde

Kreds 2 - Vild med Håndbold 2021

Skrevet af Jydsk Håndbold Forbund - Kreds 2
13. okt 2021Kl. 15:30

Tá vennerne med - Vild med håndbold i JHF Kreds 2 for U-13 & U-15 + U-17 & U19.

For at få endnu flere spillere tilbage i hallerne til gode håndboldoplevelser vil JHF Kreds 2 gerne invitere jer til at tage flere venner med i hallen til gode oplevelser.

Konceptet kommer til at byde på at der bliver oprettet stævnedage på onsdage, fredage eller lørdage i løbet af efteråret rundt i kredsen, hvor vi invitere til vild med håndbold - ta´ en ven med. Konceptet bygger på at der maksimalt må være 2 håndboldspillere der i forvejen går til håndbold, og så invitere de venner med fra klassen, fritidsjobbet eller familien med til en sjov håndboldoplevelse. Til stævnerne vil der blive dystet i Five a side, UV håndbold og
almindelige kampe.

I første omgang søger vi værtsforeninger som kunne tænke sig at have besøg af Vild Med Håndbold - Ta vennerne med touren. Som værtsforening skal i stille med hal, tidtagere og massere af godt humør. Vi vil gerne have adgang til 2 haller, men dette er ikke en forudsætning :-)

Tilmelding skal ske via mail til Lisbeth Winther Markusen. Der er Gratis holdgebyr, dog deles de faktiske dommerudgifter.

Tilmeldinger fra værtsforeninger skal være inde senest torsdag d. 21. oktober. Invitationerne til stævnedagene kommer ud mandag d. 25. oktober, så begynd allerede nu at find jeres forenings ambassadører, som skal tage vennerne med til gode håndboldoplevelser i november og december.,

 

Vælg forbund

Luk
ANNONCE