Nyheder
Del
Børn og unge
Bredde

Kredsstævne aflyses

Skrevet af Jydsk Håndbold Forbunds Eliteudvalg
27. nov 2020Kl. 10:00

Kredsstævnet / Iagttagelsesstævnet, der skulle have været afviklet fredag og lørdag d. 16. – 17. januar, er aflyst på baggrund af samfundets generelle Coronasituation.

Dansk Håndbold Forbunds Eliteudvalg vil på et senere tidspunkt komme med en udmelding om, hvordan man på en alternativ måde vil spotte spillere til DHF´s talentsystem.

DHF’s Eliteudvalget har tidligere besluttet, at kredstræning i Jylland, talent- og udviklingscentertræning i FHF og talenttræning i HRØ sættes på pause til og med den 22. november.

Dette står stadig til troende og forlænges nu året ud. DHF’s Eliteudvalg har på et møde tirsdag den 24. november besluttet at:

  • Den lokale talent- og kredstræning sættes fortsat på pause, året ud, så der er fuld fokus på turneringen
  • Anbefalingen er at træningen lokalt startes op igen ultimo januar måned, og at planlægningen allerede nu godt kan sættes i gang
  • Der arbejdes på en form for Iagttagelsesstævner i maj måned. Disse arrangeres i samråd med DHF og planlægges efter hvad der giver mening ift. Covid-19. Det forventes at disse stævner arrangeres i mindre stævner alt efter hvordan situationen er i foråret.

 

Eliteudvalget samles igen i starten af januar, hvor planen for den efterfølgende periode, samt iagttagelsesstævner fastlægges.

Når Eliteudvalget ved noget med sikkerhed, kommer der en udmelding til alle interessenter om, hvornår kredstræningen starter op igen og i hvilken form. 

Vælg forbund

Luk
ANNONCE