Nyheder
Del
Børn og unge
Bredde

Stillinger opgjort i JHF-rækkerne

Skrevet af Jydsk Håndbold Forbund
28. jan 2021Kl. 11:57

Efter udmeldingen om at de sidste kampe ikke kunne spilles, har vi i Jydsk Håndbold Forbund arbejdet på højtryk for at opgøre en stilling.

Vi er nu i mål, og den endelige stilling inden ombrydning er nu klar til offentliggørelse – Afgørelse af stillingerne i JHF-rækkerne. Alle puljerne er afgjort efter tidligere besluttede scenarier. Det vil sige, at så mange puljer som muligt er afgjort ud fra de spillede kampe (Scenarie 2) og resten ved hjælp af trænere eller seedningsudvalg (Scenarie 3).

Vi vil gerne takker de mange trænere og medlemmer af seedningsudvalget for hjælpen med afgørelser efter scenarie 3. Det er dejligt, at så mange har ville hjælpe med arbejdet, når nu vi ikke kan spille kampene.

Her kan du se den endelige stilling for hver af rækkerne. På siden med rækkerne kan du se den nærmere udregning af puljerne.

Da restriktioner fortsat betyder, at vi ikke kan spille håndbold, foretages der ikke ombrydning med nye puljer og ny turneringsplan. Så snart en dato for opstart foreligger, så går arbejdet i gang på kontorerne. I øjeblikket er mange af de ansatte på kontorerne hjemsendt med lønkompensation.

 

Endnu en gang, skal lyde en kæmpe tak herfra for den store indsats I og alle de frivillige i foreningen gør for håndbolden i Danmark.

 

Vi ses forhåbentlig snart i hallerne til masser af god håndbold – Pas godt på jer selv og hinanden.

Vi ses forhåbentlig snart i hallerne til masser af god håndbold – Pas godt på jer selv og hinanden.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE