Propositioner
Del

Propositioner Jydsk Cup Ungdom

Jydsk Cup Ungdom afvikles efter propositionerne, JHF’s turneringsreglement og IHF’s spilleregler med kommentarer og tilføjelser udgivet af DHF.

Jydsk Cup Ungdom udskrives og afvikles af Kredsene og Jydsk Håndbold forbund og afsluttes med et finalestævne(r) i hvert område.

U-13 (2009 og 2010)       U-15 (2007 og 2008)                  

i både pige- og drengerækken.

Foreningerne der er tilmeldt Jydsk Pokalturnering Ungdom U-13 og U-15 og bliver slået ud i 1. runde overgår automatisk i Jydsk Cupturnering Ungdom.

En spiller kan kun deltage på ét hold i Jydsk Cup Ungdom i samme årgang, d. v. s. at man er låst til det hold, hvor man spiller den første kamp, dog kan spiludvikling til ældre årgang anvendes. Derudover er der tilføjet følgende ”lempelser”:

Hvis en forening har to eller flere hold tilmeldt i Jydsk Cup Ungdom, så kan man, når et hold er slået ud, rykke spillere op på øvrige tilbageværende hold.

Hold med dispensation i den ordinære turnering kan deltage i Jydsk Cup Ungdom på samme vilkår.

Ved afbud trækkes holdet for videre deltagelse.

De i turneringsreglementets stk. 4 anførte bestemmelser vedr. spilletilladelser og regler for klubskifte er også gældende for spillere, der har deltaget i Jydsk Pokalturnering Ungdom.

Kampe i Jydsk Cup Ungdom kan ikke “løse eller binde” en spiller i forhold til turneringskampe.

Jydsk Cup Ungdom administreres af kredsene som orienterer om gældende propositioner for turneringen.

Ved lodtrækning får lavest rangerende hold altid hjemmebane ved niveauforskel (rækkeforskel).

Der kan IKKE deltage hold, der er berettiget til deltagelse i Elite-Cup, dog kan et hold, der rykker op i U-15 2. division ved ombrydningen, fortsætte i Jydsk Cup Ungdom.

Hvis en spiller har deltaget i én turneringskamp på et hold, der kan deltage i Elite Cup, og/eller har deltaget i en Elite Cup-kamp i samme årgang, kan spilleren ikke derefter deltage på et hold i Jydsk Cup Ungdom.

Ved uafgjort se Turneringsreglementet 9.16 og 9.17

Hvis spilleregler / turneringsreglement ikke er i overensstemmelse med propositionerne, er propositionernes bestemmelser gældende.

 

Vælg forbund

Luk