Turneringer & Stævner
Del

Kampflytning & Afbud

Flytning af kampe (med gebyr)

Flytning af kampe på en forenings begæring kan finde sted såfremt, der i enighed med modstanderforeningen foreligger en udfyldt flytteanmodning hos den administrative turneringsledelse senest kl. 12.00 sidste hverdag før kampdato.

Ingen kamp kan flyttes til et senere tidspunkt end otte dage før sidste spillerunde. En flyttet kamp kan tidligst afvikles 72 timer efter anmodning om flytning.

Gebyr for flytning iht. gebyrlisten opkræves efterfølgende foreningen, der har begæret flytningen. Gebyret er differentieret ud fra følgende tidsfrister:

Tidsfrister 2. og 3.div., U-17/19
1.div/Liga
Øvrige rækker
Tidligere end 30 dage før
kampdato
Intet gebyr Intet gebyr
Indtil 2 uger før kampdato 1.873 kr. 539 kr.
Indtil 1 uge før kampdato 1.873 kr. 754 kr.
Mindre end 1 uge før kampdato 1.873 kr. 1.130 kr.

 

Kampflytninger skal ske via HåndOffice.

Afbud til kamp

Har I behov for at sende afbud til en kamp, bedes I udfylde formularen henunder. Gerne så tidlig som muligt og meget gerne inden kl. 14.00 på hverdage samt fredag kl. 12.00 for kampe i weekenden, så vi ikke har dommere og hold til at stå ude ved kampe, der ikke bliver spillet.

Såfremt afbuddet kommer inden for kontorets åbningstid, så sørger vi efterfølgende for at give modstanderne og dommerne besked om, at kampen er aflyst. Hvis afbuddet kommer så sent, at vi ikke har mulighed for at få dommerne taget af, så kan der efterfølgende opkræves dommerhonorarer samt kørsel til dommerne ud over afbudsgebyret. 

I forhold til pludselig opståede afbud til lørdag og søndag uden for kontorets åbningstid, bedes formular udfyldt senest kl. 08:30 om morgenen! I bedes desuden orientere modstanderholdet om, at I ikke møder op, så de ikke står og venter ude i hallen. Afbudsgebyret er 1.000,- kr. 1. gang et hold sender afbud i de lokale rækker fra U-9 og op efter. Ved gentagelse af afbud fra det samme hold i den samme turneringsrunde er afbudsgebyret 2.000 kr.

Et hold kan melde afbud til kamp op til 2 gange i en turneringsrunde. Ved flere afbud i samme turneringsrunde kan turneringsledelsen udelukke holdet af turneringen.

Afbud til kampe udenfor Kreds 1-2 og 4 bedes sendt til den kreds, hvor kampen skal spilles, og skal derfor ikke laves på nedenstående blanket.

Vælg forbund

Luk