Foreninger og uddannelse
Del

Børnehåndbold Symposium

Børnehåndbold symposium 

CORONA-UPDATE:

På grund af corona-situationen har vi desværre været nødsaget til at aflyse vores årlige Børnehåndbold Symposium. Det skyldes dels, at vi ikke kan afvikle symposiet under tilnærmelsesvis de rammer, som mange kender, og dels at vi meget nødigt vil forsamle forskellige landsdele af hensyn til smittekæder. 

Det er vi virkelig kede af, for vi havde glædet os til nogle spændende, lærerige og hyggelige dage i jeres selskab! 

Vi håber, at situationen er anderledes næste år, hvor vi forhåbentlig kan vende stærkt tilbage med masser af inspiration, netværk og børnehåndbold.

___________________________________________

Er du passioneret omkring børnehåndbold og har lyst til at hente inspiration, udveksle erfaringer og debattere nutiden og fremtiden for børnehåndbold med andre ligesindede?

Så er Børnehåndbold Symposium lige noget for dig! Det gælder både, hvis du er træner, dommer, klubleder eller noget helt fjerde. Er du interesseret i, hvad der rør sig i dansk børnehåndbold, er du velkommen!

Børnehåndbold er fundamental for vores sport, og Børnehåndbold Symposiet giver mulighed for at blive inspireret, erfaringsudveksle og debattere nutiden og fremtiden for børnehåndbold.

I videoen herunder kan du se Børnehåndbold Symposium 2019 kogt ned til ét minut. Hvis du vil se, hvad der var på programmet i 2019, kan du se det her. 

 

Målgruppe
DHF Børnehåndbold Symposium henvender sig til:

  • Børnetrænere
  • Børneansvarlige
  • Klubledere
  • Sportschefer
  • ... og andre, som har passion for børnehåndbold.

 

ER Børnehåndbold Symposium noget for mig?
I videoen herunder kan få et indblik i, hvad Børnehåndbold Symposium er for noget. I videoen møder du også børnetræner Dorthe Norup-Jensen fra HK Star og hører om hendes forventninger og oplevelser med Børnehåndbold Symposiet 2019. 

 

Tid og sted

Børnehåndbold Symposium afholdes den første weekend i november hvert år (fredag og lørdag). 

kontakt

Projektleder - BØRNEHÅNDBOLD
Katrine Thoe Nielsen 26847173

Få seneste nyt

Vil du holde dig opdateret på seneste nyt om tilmelding, oplægsholdere, workshops m.m.
så følg Dansk Håndbold Forbund Uddannelse på Facebook.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE