Nyheder og presse
Del
Børn og unge
Nyt fra DHF

Målvogtertræner søges til talenttræning i Dansk Håndbold Forbund

05. okt 2022Kl. 16:02

I Danmark har vi tradition for at udvikle nogle af de bedste håndboldmålvogtere i verden. Nu har du mulighed for at være med til at sikre, at dette fortsætter.

Dansk Håndbold Forbund søger en målvogtertræner på pigesiden til talenttræningen med geografisk fokus på Håndbold Region Øst.

Du er spillerens første møde med talentsystemet
Arbejdet som målvogtertræner handler i høj grad om at gennemføre haltræninger. Men det er også essentielt, at man som træner synes, det er spændende at udvikle spillerne og indgå i tæt dialog med deres klubber og resten af trænerteamet i Dansk Håndbold Forbund.

Som spiller vil talenttræningen være første bekendtskab med Dansk Håndbold Forbunds talentsystem, og det er vigtigt, at spilleren oplever det første møde som motiverende, spændende, sjovt og ikke mindst trygt. Målvogtertrænerens rolle er derfor enormt vigtig, og der stilles høje krav til trænerens kompetencer både på og udenfor banen. 

Dialog og træning af høj kvalitet
Der afholdes tre talenttræningsweekender (fra torsdag kl. 17.00 til søndag kl. 16.00) om året samt den årlige sommerlejr. Her vil det være din opgave at planlægge og eksekvere træninger af høj kvalitet i samarbejde med de andre trænere. Du vil også skulle gennemføre samtaler med spillerne og evt. bidrage med oplæg af relevant karakter.

Mellem samlingerne er din rolle at se spillerne i kamp og evt. også træning. Det er med til at give dig et overblik over spillernes udvikling og bidrager også til den vigtige dialog med spillernes daglige trænere. I Dansk Håndbold Forbund mener vi, at fællesskab og samarbejde vil sikre en succesfuld talentudvikling – og det skal du være med til at skabe.

Hvem er du?
Du skal være interesseret i talentudvikling i teori og praksis og evne at arbejde med og udvikle unge håndboldspillere både teknisk, taktisk, fysisk og mentalt. Det er ikke et krav, men det betragtes som en klar fordel, hvis du har trænererfaring på højeste seniorniveau.

Målvogtertræneren indgår i resten af teamet omkring talenttræningen, der består af Dansk Håndbold Forbunds talentchef, to områdeledere, seks talenttrænere, to målvogtertrænere og to fysioterapeuter.

Det praktiske
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte talentchef Søren S. Frydendal på ssf@dhf.dk eller 30387669.

Ansøgningsfristen er d. 17. oktober 2022. Send din ansøgning til dhf-job@dhf.dk og skriv ”Målvogtertræner” i emnefeltet. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE