Nyheder og presse
Del
Heine Eriksen og hans assistent Mikkel Voigt Frederiksen har forlænget deres aftaler med DHF
Børn og unge
Damelandshold

Ungdomslandstrænere forlænger med DHF

Skrevet af Alexander Elverlund
19. apr 2018Kl. 09:53

Ungdomslandstræner Heine Eriksen og hans assistent, Mikkel Voigt Frederiksen, forlænger deres aftaler med DHF for yderligere to sæsoner.

Efter sommerens Dame-U20-VM afslutter Heine Eriksen og Mikkel Voigt Frederiksen deres engagement med årgang 1998/99. De vil herefter med deres toårige forlængelser indlede arbejdet med den nye landsholdsårgang 2002/03 efter sommerferien.

I forbindelse med forlængelserne får Mikkel Voigt Frederiksen en endnu større rolle i ledergruppen, da man ønsker at fastholde det store fokus på ungdomslandsholdsspillerne – også uden for landsholdssamlingerne – selvom Heine Eriksen er blevet cheftræner i Aarhus United sideløbende med sit virke som ungdomslandstræner.

Mikkel Voigt Frederiksen og Heine Eriksen kommer til at arbejde tæt omkring den nye landsholdsårgang sammen med talentansvarlig på pigesiden, Flemming Dam Larsen, samt talenttrænerne i DHF-systemet.

”Det glæder mig, at vi kan fortsætte samarbejdet med Heine i yderligere to år. Selvom han har været i forbundet i mange år, er der ingen tegn på metaltræthed. Heine tænker hele tiden udvikling for både den enkelte spiller og for forbundet. Han er dedikeret i arbejdet med at skabe fremtidens talenter til kvindelandsholdet, der er og altid har været den altoverskyggende opgave som ungdomslandstræner,” siger sportschef i Dansk Håndbold Forbund, Morten Henriksen, og fortsætter:

”Jeg er desuden glad for, at vi har kunnet optimere setuppet omkring ungdomslandsholdet ved at lave denne konstellation med to deltidsansatte trænere. Jeg ser Mikkel som en af fremtidens trænere. Han har masser af talent for og viden om håndbold samt en god pose erfaring hans alder taget i betragtning,” slutter sportschefen.

Heine Eriksen har været træner i DHF-regi siden sommeren 2001, mens Mikkel Voigt Frederiksen har været tilknyttet håndboldforbundet siden efteråret 2016. Om forlængelsen siger ungdomslandstræner Heine Eriksen:

”Det jeg brænder for i håndbolden er talentudvikling og at få lov at arbejde med unge, ærgerrige spillere. Den mulighed får jeg i Aarhus United og ikke mindst DHF. Jeg blev meget glad, da forbundet åbnede op for en større rolle til Mikkel, der betød, at jeg med god samvittighed kunne fortsætte mit arbejde i Aarhus United sideløbende med landstrænerjobbet,” slutter Heine Eriksen.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE