Pressekontakt
Del

Retningslinjer

Landskampe på hjemmebane
I forbindelse med landskampe på hjemmebane stiller DHF et presselokale til rådighed for akkrediteringsberettigede journalister og fotografer. Når kampen starter, har DHF reserveret en række pladser til de skrivende journalister. Opstår der tvivlsspørgsmål i forbindelse med de reserverede pladser, kontaktes DHF’s pressemedarbejder.

Interviews i forbindelse med landskampe
Efter kampene er der mulighed for at interviewe landstrænerne og spillerne, når holdet har været en kort tur i omklædningsrummet. Interviews finder sted i det dertil indrettede mixed zone-område - spørg den presseansvarlige fra gang til gang i tilfælde af tvivlsspørgsmål.

Kontakt til landsholdspillere og landstrænere
Af hensyn til spillerne videregiver DHF ikke landsholdsspillernes telefonnumre og mailadresser. Hvis man ønsker at kontakte spillerne eller landstrænere uden for landsholdssammenhæng, skal det foregå direkte mellem journalisten og spilleren eller evt. via de respektive klubber. DHF videresender dog gerne eventuelle skriftlige forespørgsler.

For information vedr. herrelandsholdeet: Kontakt presseansvarlig: Jens Jacob Juulsager jjj@dhf.dk / +45 21755633.

For information vedr. kvindelandsholdeet: Kontakt presseansvarlig: Maria-Teresa Faurhøj mtf@dhf.dk / +45 23271294.

Fotografer
De akkrediterede fotografer kan frit bevæge sig rundt i hallen ved en landskamp, men har under kampene plads ved siden af målene i hver ende af banen. Fotograferingen foregå, så det ikke er til ulempe for spillere, trænere og publikum, og det er således ikke tilladt at sidde foran banderne. Det er ikke tilladt at gå ind på banen under en timeout for at fotografere, med mindre træneren har givet tilladelse til andet. Ved tvivlsspørgsmål kontaktes pressemedarbejderen.

Landsholdets træninger
Landsholdene stiller op til korte intervierws før træningerne. Holdet ankommer til hallen ca 15-20 minutter før træningernes start, og her skal interviewene afvikles. Hvert medie kan nå to-fire interviews afhængig af varighed. Presse og publikum er velkomne til at overvære det første kvarter af landsholdstræningerne. Den taktiske del af træningerne er lukket for presse og publikum. 

Pressemøder og program
Landsholdenes programmer samt invitationer til pressemøder meldes ud pr mail til de pressefolk, der har bedt om at modtage informationer. Du kan tilmelde dig maillisten ved at skrive til presseafdelingen.

Covid-19-restriktioner ifm. med landskampe
Vi har fortsat en række retningslinjer, der skal overholdes, hvis du ønsker at deltage i aktiviteter ifm. landsholdene:

- Du skal ved ankomst til kampe og pressemøder kunne fremvise en negativ PCR-test, der maksimalt er 72 timer gammel, hvis du ønsker at lave interviews med spillere og ledere fra landsholdet.

- Alle deltagere skal desuden være minimum dobbelt vaccineret (færdigvaccineret). Hurtigtests og/eller Coronapas godtages ikke

- Tidligere smittede kan fra fire dage efter konstateret smitte, hvis symptomfri – og indtil otte uger efter konstateret smitte fritages fra PCR test så længe de er vaccineret tre gange.

Vælg forbund

Luk
ANNONCE