Partnere
Del

Bygma til Bercy

BYGMA TIL BERCY

Herrelandsholdets hovedsponsor, Bygma, sender et par hundrede folk afsted til Danmarks to første kampe ved VM, der spilles fredag og lørdag i Paris’ Bercy-kvarter.

På fredag går det for Danmarks vedkommende løs ved VM i Frankrig. Til at bakke op om herrelandsholdet sender hovedsponsoren, Bygma, ikke færre end 221 kunder og sælgere afsted til Paris, hvor danskernes pulje afvikles i AccorHotels Arena med plads til godt 16.000 tilskuere. Selvom vi nok ikke skal forvente, at arenaen ved Seinens bred bliver lige så fyldt som hallerne i den netop overståede Bygma Cup, så er der dog stadig store forventninger til turen fra Bygmas side:

”Vi tager afsted fredag morgen, hvor vi har chartret et fly fra Billund, som de fleste af turens deltagere flyver med. Vi sender dog også 51 afsted med rutefly fra Københavns Lufthavn, så hele landet bliver repræsenteret, og 43 af vores filialer har folk med,” indleder markedschef i Bygma, Erik Yde, og fortsætter:

”Vi har haft flere større arrangementer til landskampene på dansk grund, men det er første gang, vi arrangerer sådan en tur til udlandet, så det glæder vi os til. Vi bliver i Paris weekenden over og får derfor set Danmarks to første kampe, fredag og lørdag, mod henholdsvis Argentina og Egypten, inden turen igen går tilbage til Danmark på søndag.”

”Vi regner selvfølgelig med, at vi skal ned og se noget god håndbold, selvom stemningen nok ikke bliver så intens med kampe mod Argentina og Egypten i en hal med plads til over 15.000 tilskuere. Vi håber dog stadig, at vores røde farver kommer til at dominere, og at vores tifo bliver godkendt, så vi kan have den med ind i hallen,” slutter markedschef Erik Yde.

Håndboldherrerne spiller alle fem indledende kampe i AccorHotels Arena i Bercy-kvarteret, mens en eventuel 1/8-finale bliver afviklet i enten Montpellier, Albertville, Lille eller Paris afhængig af placering i puljen.

Download hele kampprogrammet her

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Vælg forbund

Luk