Partnere
Del

Hvad har dyner og håndbold med hinanden at gøre?

Dyne- og pudeproducenten Flora Danica har skrevet under på en sponsoraftale med Dansk Håndbold Forbund. Salgschef i Flora Danica, Carsten Knudsen, er ikke et øjeblik i tvivl om, at dyner og håndbold hænger perfekt sammen:

”Håndbold rimer på succes. Den succes, som håndbolden har – særligt blandt kvinder og det modne publikum – vil vi gerne være en del af. Vi har i mange år knoklet for at få de helt rigtige produkter. Da finanskrisen kradsede og alle flyttede deres produktioner til Kina, beholdt vi vores i Danmark. Vi har et bundsolidt, dansk produkt, som passer rigtigt godt ind i den succesfortælling som håndbolden står på.”

Carsten Knudsen håber, at sponsoratet kan få flere danskere til at interessere sig for deres søvn:

”Vi bruger over en tredjedel af livet i sengen. Derfor er det bemærkelsesværdigt, hvor lidt vi interesserer os for vores søvn. Det håber vi, at vores sponsorat i håndbolden kan være med til at flytte på. Hvis du ikke får den rigtige søvn, kan du ikke præstere.”

Også hos Dansk Håndbold Forbund er man glade for at kunne velkomme Flora Danica ind i folden som ny sponsor:

"Vi er rigtig glade for at få en stærk og engageret partner ind, som ønsker at aktivere og være en del af håndbolduniverset. Vi har allerede fået lavet et par lækre dyner i håndbolddesign, og vi har en god dialog omkring videre aktivering under og efter VM. Søvn er bl.a. de vigtigste redskaber for at kunne performe optimalt. Der er derfor et godt link og en god grobund for aktivering og ikke mindst historiefortælling i vores nye samarbejde," slutter direktør i DHF Henrik M. Jacobsen.

Alle Flora Danicas produkter bygger på dansk håndværk og design i 100 % naturmaterialer: Virksomheden producerer udelukkende i Danmark. Herudover er fabrikken, hvor Flora Danica produceres, Europas største og har produceret dundyner og -puder siden 1947. 

TILBAGE TIL FORSIDEN

Vælg forbund

Luk