Partnere
Del

DHF får ny buksesponsor

DANSK HÅNDBOLD FORBUND FÅR NY BUKSESPONSOR

DANSK HÅNDBOLD FORBUND BYDER BORUP KEMI VELKOMMEN SOM NY BUKSESPONSOR FOR HÅNDBOLDHERRERNE.

Når Håndboldherrerne løber ind på håndboldbanen, bliver det i fremtiden med Borup Kemi på buksen.

Borup Kemi og DHF har indgået  et flerårigt buksesponsorat, som omfatter eksponering på højre bukseben og bagdel på A- og U-landsholdene på herresiden.

”Håndbolden er blevet en del af Borup Kemis DNA, og DHF har været en vigtig del af vores håndboldrejse. Vi er meget stolte af at være sponsor for landsholdene. Dels fordi det jo er en kæmpe ære at være en del af både herre- og damelandsholdet, og dels fordi vi får vi muligheden for  nogle helt fantastiske håndboldoplevelser til stor glæde for vores kunder og samarbejdspartnere. Vi er derfor utroligt glade for at kunne udbygge vores tætte samarbejde og være en del af den passion og glæde, som kendetegner håndbolden,” siger adminstrerende direktør i Borup Kemi, André Willers-Madsen.

Hos DHF ser man også frem til at fortætte det gode samarbejde i fremtiden. 

”Vi er utroligt glade for at udbygge samarbejdet med Borup Kemi og stolte over, at en virksomhed af den størrelse tror så meget på os, og det kommercielle set-up vi tilbyder i DHF. Vi har gennem mange år opbygget et langt og flot partnerskab, og Borup Kemi er efterhånden nærmest en fast del af DHF. Vi ser meget frem til at kunne tilføje flere kapitler til historien om vores samarbejde”, siger administrerende direktør i DHF, Henrik M. Jacobsen.

Borup Kemi fortsætter dermed sit store engagement i håndbolden, som foruden et sponsorat på kvinde- og herrelandsholdet også har talt hold som TMS Ringsted, Viborg HK, Slagelse DT, AG København og KIF Kolding København.

”Borup Kemi har rigtig mange års erfaring som en aktiv sponsor i håndboldsporten herhjemme, og vi er helt overbeviste om, at man ved at forene vores erfaringer kan få et helt ekstraordinært samarbejde i forhold til aktivering og eksponering,” slutter Henrik M. Jacobsen.

Det nye buksesponsorat trådte i kraft 1. juni 2017, hvor Borup Kemi overtog buksesponsoratet fra Unibet.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Vælg forbund

Luk