Partnere
Del

Kyhl Sport & Event - Danmarks Bannerfører

Gennem 26 år har Kyhl Sport & Event, med direktør Preben Kyhl i spidsen, stået for at producere reklamer og skilte til Danmarks største sportsbegivenheder.

Mange hjul sættes i gang, når en håndboldlandskamp skal stables på benene. Et af de vigtigste elementer set fra et partnerskabsperspektiv, er opsætningen af sponsorbannere som promoverer og giver eksponering af vores partnere til tusindvis af danskere. Her spiller DHFs partner, Kyhl Sport & Event, en nøglerolle.

Kyhl Sport & Event har nemlig leveret og opsat gulvbannere til samtlige danske landskampe og EM-slutrunder for damer og herrer siden 1997. Ydermere har den lille københavnske virksomhed været garant for altid at levere diverse opsætninger i høj kvalitet med korte deadlines. Noget som glæder Projektleder i Marketing, Martin Hachem.

”I et hektisk sportsmiljø, hvor ens næste skridt afgøres af resultaterne på banen, er vi i DHF meget afhængige af fleksible leverandører. Eksempelvis har vi nu en del gange prøvet at stå i en situation, hvor medaljen har været forskellen på et set-up på rådhuset og på et hotel. Netop i disse situationer er det essentielt med en fleksibel og omstillingsvillig leverandør, som forstår mekanismerne i sportens verden.”

”Vi er derfor glade for, at Kyhl & Event Sport har leveret bannere til vores events i snart to årtier. Det er en dygtig og meget innovativ leverandør, som har styr på detaljer, kvalitet og opsætning. Ydermere har vi i Preben Kyhl en arbejdshest, som kan få de mest umulige opgaver realiseret,” lyder det fra Projektlederen.

Sved på panden

Udover at levere bannere til håndboldens verden, er Kyhl Sport & Event også leverandør til en lang række fodboldligaklubber samt sportsforbund i hele landet. Det kan derfor hurtigt blive til nogle lange arbejdsdage med en masse timer på landevejen, men det rører ikke den snart 70-årige entreprenør.

”Nogle gange sover jeg kun en time i døgnet, og der er flere måneder på året, hvor alle weekender bliver brugt i landets sportshaller og stadions, men jeg kunne ikke drømme om et andet arbejde. Jeg elsker sport, og er glad for at kunne bidrage med skabelsen af en god oplevelse for tilskuere og sponsorer. Derudover elsker jeg at arbejde, og det ville stresse mig ikke at skulle ud og levere en service, også selvom det er hårdt og krævende”, fortæller Kyhl Sport & Event direktøren.

Redningsmand i Qatar

At Preben Kyhl brænder for sit arbejde, hersker der ikke være nogen tvivl om, men det er de færreste, der ville rejse 6500 km. for at sikre DHFs partnere god eksponering. Ikke desto mindre var det, hvad Preben Kyhl måtte gøre for at sikre den rette eksponering på halgulvet under VM i Qatar i 2015. 

”Det er ikke nogen hemmelighed, at Qatar ikke er nogen gigant, når det kommer til håndbold. Derfor er det måske heller ikke så overraskende at de ikke kendte til opsætning af gulvbannere,” fortæller Preben Kyhl om forholdene i ørkenstaten.

”De havde desværre investeret i bannere, som ikke kunne tages af igen, hvilket var et problem, da man jo har forskellige sponsorer på gulvene fra kamp til kamp. Vi måtte derfor tage en tur ned forbi Qatar med vores egne bannere og vise dem, hvordan arbejdet skulle gøres,” slutter en grinende Preben Kyhl.

 

TILBAGE TIL OVERSIGT

Vælg forbund

Luk